خانه
12.3K

انواع تنقلات

  • ۱۸:۱۶   ۱۳۹۳/۶/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    موز سرخ شده با عسل

    آرد 100 گرم
    بيكينگ*پودر يك قاشق چايخوري
    تخم*مرغ يك عدد
    عسل سه قاشق غذاخوري
    خلال بادام 60 گرم
    روغن سرخ كردني به ميزان لازم
    موز سه عدد

    طرز تهیه

    آرد را همراه بيكينگ*پودر الك كرده و بعد تخم*مرغ را به آن اضافه مي*كنيم، كمي هم مي*زنيم تا صاف و يكدست شود و به غلظت ماست برسد. اگر سفت بود كمي آب يا شير مي*توانيم به آن اضافه كنيم، سپس در جاي خنك به مدت 30 دقيقه قرار مي*دهيم. موزها را پوست گرفته و حلقه*اي خرد مي*كنيم، سپس در مايه آماده شده زده، خوب مي*غلتانيم و بعد در روغن داغ سرخ مي*كنيم. زمان سرخ كردن 4-3 دقيقه كافي است، سپس از روغن خارج مي*كنيم و روي حوله كاغذي قرار مي*دهيم، البته قبل از خنك شدن بايد روي آنها عسل ريخته و با خلال بادام تزيين كنيم.

    خانم غزاله تقوی کارشناس آشپزی مجله آشپزی خانواده سبز. 124. صفحه20
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان