خانه
12.3K

انواع تنقلات

  • ۱۸:۱۹   ۱۳۹۳/۶/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اینم دستور پفک هندی که قطعا اگه تو خود وبلاگ برین کامل ترش رو می بینین:

    طرز تهیه

    نشاسته 2 قاشق غذا خوری

    اب یک و نیم لیوان

    روغن مایع 3 قطره

    نمک به مقدار خیلی خیلی کم

    طرز تهیه:

    اب ، نشاسته ، نمک، روغن رو با هم مخلوط کنین رنگ خاصی میخواین بریزین داخلش بریزین
    بزارین رو گاز تا غلیظ شه.نه زیاد که ببنده از مسقطی رقیق تر.تو عکس مشخصه جوری که با قاشق بریزین زیاد پهن نشه
    بعد یک سینی اماده کنین سینی باشه که گرمارو نگه داره.روی سینی رو پلاستیک فریزر بزارین کمی با روغن چربش کنین نکردینم مشکلی پیش نمیاد.بعد مواد رو با قاشق رو سینی بریزین.نزارین مایع سرد بشه اگه سرد شه سفت میشه ودیگه نمتونین با قاشق بریزین.
    بعدشم که بزارین روی بخاری یا هر چیز گرما زای دیگه.من شب میزارم رو بخاری صبح همش خشک میشه.چون صبر ندارم شبا میزارم
    بعد خشک شدن اینجوری خوشمل میشن بینین چه نازن
    بعد هم که تو روغن سرخش کنین پف میکنه چه جور. تودهان بزارین اب میشه اصلامتوجه نمیشین چی خوردین خیلی سبکه.و در عین حال سالم
    جربه:مقدار نمک رو خیلی کم بریزین من شاید یه پینچ میریزم.یا یه خورده بیشتر.
    میتونی پفکاتونو طعم دار کنین از ابگوجه از اب اسفناج یا هر چیز ابدار میتونین استفاده کنین.
    من سبزارو ادویه ریختم قرمزارو فلفلی کردم و سفیدا نمکی.
    ویرایش شده توسط الهه(مامان النا) در تاریخ ۱/۶/۱۳۹۳   ۱۸:۲۱
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان