خانه
9.86K

طرز تهیه بانوفی پای

  • ۱۴:۵۳   ۱۳۹۱/۸/۱۰
    avatar
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
     طرز تهیه بانوفی پای Banoffee Pie

    بیسکویت 300 گرم
    کره ذوب شده 60 گرم
    سس کارامل 400 گرم
    موز 3 عدد بزرگ
    خامه فرم گرفته شده 350 گرم
    شکر 1 قاشق غذاخوری
    شکلات تلخ 100 گرم

    فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد با باد گرم اماده نمایید . بیسکویت ها را در مخلوط کن ریخته تا پودر شوند بعد کره را به آن اضافه نمایید و کره را نیز با بیسکویت ها مخلوط نمایید.بعد مخلوط را در یک قا لب کمربندی 24 سانتی متری که انتهای آن جدا می شود وروی آن یک لایه از کاغذ شیرینی پزی قرار داده شده به صورت کامل فشار دهید و در لایه وسط فر به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید.وقتی کمی مواد تست شد ان را از فر خارج کرده و بگذارید تا خنک شود . بعد به آرامی مواد را از قالب جدا کرده و در روی ظرف اصلی قرار دهید .
    موز ها را خرد کرده و روی مواد بچینید .سس کارامل را روی مواد بریزید. شکر و خامه را به هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد . بعد خامه را روی مواد بریزید.شکلات تلخ را روی حرارت اب جوش ذوب نمایید .و وقتی کمی سرد شده وبر روی خامه به صورتی که در شکل نشان داده شده است بریزید . دسر بنفی پای شما آماده است


  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان