۲۰:۵۱ ۱۳۹۳/۶/۲۲
پوست کندن گوجه
اگر میخواهید پوست گوجه فرنگی را بکنید، آن را در آب جوش بیندازید و سپس در آب یخ غوطهور کنید. اگر قبل از این کار با نوک چاقو شیارهایی روی پوست آن ایجاد کنید، براحتی پوست گوجه فرنگی جدا خواهد شد.
پخت گل کلم
اگر میخواهید گل کلم هنگام پخت سفید و درخشان شود، هنگام پخت کمی شیر به آن اضافه کنید.
گذاشتن ظرف جوش شیرین در یخچال باعث میشود که بوی بد یخچال از بین برود.
با گذاشتن ساقه کرفس داخل کیسه نان، میتوانید مدت بیشتری آن را تازه نگه دارید.
اگر میخواهید موز زمان بیشتری باقی بماند، باید آن را در فویل آلومینیومی پیچیده و در یخچال بگذارید.
اگر میخواهید مغز گردو سالم خارج شود، آن را یک شبانهروز در آب نمک خیس کنید و سپس بشکنید.