مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر
جو پوست کنده ۱۶۰ تا ۱۷۰ گرم
سبزی آش ۷۵۰ گرم
... نخود و لوبیا و عدس به میزان مساوی و جمعا ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد بزرگ
قرص گوشت ۲ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و روغن و کشک و نعنا داغ و پیاز داغ به میزان لازم
طرز تهیه
حبوبات رو جداگانه از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب اونا رو عوض کنید و بعد بپزید.
جو رو هم جداگانه از شب قبل خیس کنید و بعد بپزید.
پیاز ها رو خلالی کنید و بعد سرخ کنید. وقتی پیازها سرخ شدند,سبزی رو هم اضافه کنید و تفت بدید. وقتی سبزی سرخ شد, کمی زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل بریزید و ۲ عدد قرص گوشت اضافه کنید و بذارید تا سبزی با شعله کم بپزه.
وقتی سبزی کاملا پخت, حبوبات پخته و جو پخته رو اضافه کنید و اجازه بدید تا آش با شعله کم جا بیفته.
در آخر هم روی آش رو با نعنا داغ و پیاز داغ و کشک تزیین کنید.
***نکات
*بعضی ها در آش جو برنج هم استفاده میکنند, در اون صورت از میزان جو کم کنید و ۵۰ گرم برنج اضافه کنید.
*پیاز آش بیشتر باشه, خوشمزه تر میشه.
*سبزی آش اگر تفت داده بشه, آش خوشمزه تر میشه!
*خیلی ها در آش جو گوشت هم میریزند, اگر خواستید گوشت استفاده کنید میتونید ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم گوشت بریزید.