خانه
4.7K

طرز تهیه آش جو

  • ۰۹:۵۶   ۱۳۹۱/۸/۲۱
    avatar
    کاربر جديد|25 |123 پست
     مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر
    جو پوست کنده ۱۶۰ تا ۱۷۰ گرم
    سبزی آش ۷۵۰ گرم
    ...
    نخود و لوبیا و عدس به میزان مساوی و جمعا ۳۰۰ گرم
    پیاز ۲ عدد بزرگ
    قرص گوشت ۲ عدد
    نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و روغن و کشک و نعنا داغ و پیاز داغ به میزان لازم

    طرز تهیه
    حبوبات رو جداگانه از شب قبل خیس کنید و چندین بار آب اونا رو عوض کنید و بعد بپزید.
    جو رو هم جداگانه از شب قبل خیس کنید و بعد بپزید.
    پیاز ها رو خلالی کنید و بعد سرخ کنید. وقتی پیازها سرخ شدند,سبزی رو هم اضافه کنید و تفت بدید. وقتی سبزی سرخ شد, کمی زردچوبه و ادویه و نمک و فلفل بریزید و ۲ عدد قرص گوشت اضافه کنید و بذارید تا سبزی با شعله کم بپزه.
    وقتی سبزی کاملا پخت, حبوبات پخته و جو پخته رو اضافه کنید و اجازه بدید تا آش با شعله کم جا بیفته.
    در آخر هم روی آش رو با نعنا داغ و پیاز داغ و کشک تزیین کنید.

    ***نکات
    *بعضی ها در آش جو برنج هم استفاده میکنند, در اون صورت از میزان جو کم کنید و ۵۰ گرم برنج اضافه کنید.
    *پیاز آش بیشتر باشه, خوشمزه تر میشه.
    *سبزی آش اگر تفت داده بشه, آش خوشمزه تر میشه!
    *خیلی ها در آش جو گوشت هم میریزند, اگر خواستید گوشت استفاده کنید میتونید ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم گوشت بریزید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان