خانه
3.81K

پلوي بريوني

  • ۰۹:۵۸   ۱۳۹۱/۸/۲۱
    avatar
    کاربر جديد|25 |123 پست
     برنج : ٥ پيمانه
    ...
    گوشت بوقلمون : ١ كيلو
    ماست : ١ پيمانه يا ليوان
    پياز ريز خرد شده : ١ عدد
    سير له شده : ٢ ق غذاخوري
    پودر زنجبيل : ١ ق مرباخوري ( مي تونين از زنجبيل تازه رنده شده هم استفاده كنين )
    دارچين : ١ ق مرباخوري
    هل : ٥ عدد
    ميخك : ٥ عدد
    نمك ، فلفل ، زردچوبه ، زعفران ....
    پيازو تفت ميديم ، سير و زنجبيل رو هم اضافه مي كنيم و به تفت دادن ادامه ميديم ...سپس بوقلمون رو با مواد مخلوط مي كنيم ....باز تفت ميديم ، در انتها ماست و نمك رو ميريزيم ، و ميذاريم تا غذا بپزه و آبش كشيده بشه ......اگر روي حرارت كم بذارين ، نيازي به آب جوش نخواهد داشت ولي اگه ديدين نياز داره كمي هم آب جوش بريزين ....
    در بين پخت غذا هم ادويه هارو اضافه مي كنيم ، يا اينكه مي تونين همون اول ادويه هارو با پياز و سير تفت بدين ....
    برنج رو آبكش مي كنيم ، سپس بعد از گذاشتن ته ديگ دلخواه ، يك لايه برنج ،يك لايه از مايه بريوني مي ريزيم و در نهايت محلول زعفران رو روي برنج ميديم و ميذاريم تا دم بكشه....
    اگر طرفدار غذاهاي ادويه دار و معطر هستين ، توصيه ميكنم حتما امتحان كنين ....نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان