خانه
72.4K

راز و رمزهاي آشپزي

  • ۱۷:۰۴   ۱۳۹۳/۶/۲۵
    avatar
    کاربر فعال|815 |393 پست

    چطوری عدسی خوشمزه بپزین!





    یکی دو لیوان عدس بریزید تو سینی و با دقت پاک کنید، حتی تو عدس‌های بسته‌بندی شده سنگ‌ریزه‌هایی پیدا می‌شه که ظاهرشون مثل سنگ و باطن‌شون یه جور فولاد دندان‌شکنه. احتمال این وجود داره که کارگذاشتن این سنگ‌نماها کار دندون‌پزشکا باشه. بگذریم.


    حالا عدسا‌ها رو بریزید تو یه قابلمه نسبتا بزرگ و هفت هشت لیوان آب بریزد توش و بذارید بپزه. عدس اگر ۱۰ سال تو انبار مغازه نمونده باشه نیم ساعته می‌پزه. حالا یه دونه پیاز متوسط رو نگینی (حبه) کنید و بریزید توش، نصف لیوان هم برنج بریزید توش، زردچوبه رو یه کمی بیشتر از حدی که برای غذاهای معمول می‌ریزید، اضافه کنید. فلفل سیاه رو هم همینطور. حتما خودتون قبل از اینکه بگم نمک رو ریختید. حالا اندازه یه لیوان گشنیز خرد شده به این ترکیب اضافه کنید و بذارید تا موقعی که برنجا له شدن و لعاب دادن بپزه. تو این مدت یکی دو بار درست و حسابی غذا رو هم بزنید که ته نگیره.


    تو این مدت ممکنه شما، یا مهمونتون از بوی اشتهاآور غذا دیوانه شده باشید، اما به خودتون مسلط باشید و یه ذره دیگه گشنیز خرد کنید.


    حالا که غذا آماده شده اونو تو یه ظرف خوشگل بریزید، روش یه کمی گشنیز خام و اگر خودتون دوست دارید گلپر بپاشید. می‌تونید این عدسی رو با لیموترش و روغن زیتون بخورید ولی چاشنی این غذا تو ورژن ترکی‌ش فلفل سیاه زیاده. به جای پیازهای نگینی هم همون اول که عدس رو می‌پزن، پیازهای خیلی کوچولو رو همونطوری درسته می‌ندازن تو غذا. در واقع “شیله” یه جور سوپ سرماخوردگیه، که خیلی هم خوشمزه است. اما این ورژنی که بالا گفتم خیلی از اون خوشمزه‌تره و اصلا هم یاد بیماری و این چیزا نمی‌افتین.


    یکی از چیزایی که می‌تونید سرخود به این ترکیب اضافه کنید سیب‌زمینی حبه شده است. من نگفتم که اگر به ذهنتون رسید احساس خلاق بودن بیشتری بهتون دست بده. اگر می‌خواهید سیب‌زمینی رو هم تو این عدسی داشته باشید، ۱۰ دقیقه‌ای قبل از اضافه کردن برنج سیب‌زمینی‌های خرد شده رو بریزید تو قابلمه. 

    این دستور رو از سایت http://rangirangi.com برداشتم.









    اگر برای تزئین عدسی از آویشن استفاده نکرده اید حتما اینو هم امتحان کنید. ترکیب بوی عدسی و آویشن خیلی خوبه.





    برای پخت عدسی دوسوم عدس و یک سوم ماش می ریزم. در صورت در دسترس بودن قلم ، از اون هم استفاده می کنم. سیب زمینی هم نگینی خرد کرده و توش می ریزم. وقتی خود پخته شد یک سوم عدسی را له می کنم و دوباره تو قابلمه می ریزم. این کار باعث لعاب بیشتر عدسی میشه. برای سرخ کردن پیاز و سیر هم از کره استفاده می کنم. کمی هم گیشنیز و آویشن برای تزئین اون نتیجه خوبی میده
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان