خانه
15K

ترشی های خوشمزه و وسوسه انگیز!

  • ۲۳:۳۵   ۱۳۹۳/۶/۳۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست
    ترشی لیته انبه



    مواد لازم



    •    دو عدد انبه درشت     



    •    يك بسته تمر هندي     



    •    يك پيمانه سركه     



    •    يك قاشق چايخوری فلفل قرمز دارچين     



    •    دو قاشق مرباخوري سياه دانه     



    •    دو قاشق غذاخوري تخم گشنيز آسياب شده     



    •    نمک



    طرز تهیه انواع ترشی (1)



    طرز تهيه



    1.    ابتدا انبه‌ها را شسته و هسته آنها را جدا مي‌كنيم. تمر هندي را در سركه حل كرده و از صافي رد مي‌كنيم.



    2.     سپس انبه و مخلوط سركه و تمرهندي را درون مخلوط‌كن مي‌ريزيم. خوب كه مخلوط شد فلفل، نمك، سياه‌دانه، دارچين و تخم گشنيز را به آن اضافه كرده درون شيشه مي‌ريزيم.



    3.    در شيشه را محكم بسته و درون يخچال مي‌گذاريم تا ترشي آماده شود. اين ترشي را بلافاصله بعد از درست كردن هم مي‌شود استفاده كرد ولي بهتر است تا يك هفته در يخچال بماند و بعد مصرف شود.





    ترشی خرمالو



    مواد لازم



    •    8 عدد خرمالو



    •    8 عدد خرمای زرد



    •    8 عدد هل سبز



    •    8 عدد فلفل بهار



    •    يك عدد جوز هندي    



    •    سركه سفيد



    •    نمک



    •    چهار تكه زنجبيل تازه كوچك     



    •    سه قاشق غذاخوري خلال شيرين شده پرتقال     



    طرز تهیه انواع ترشی (1)



    طرز تهيه



    1.    سركه را در ظرفي ريخته و مي‌‌گذاريم به مدت 10 دقيقه بجوشد. سپس از روي حرارت برداشته و صبر مي‌‌كنيم تا خنك شود. اين كار مانع از كپك زدن ترشي مي‌شود.



    2.    خرمالوها را شسته و مي‌‌گذاريم تا خشك شود. به كمك نوك چاقو در انتهاي خرمالو يك سوراخ كوچك ايجاد مي‌‌كنيم و داخل هر خرمالو را با يك هل سبز و يك فلفل بهار پر مي‌‌كنيم.



    3.    خرمالوها را به صورت منظم در يك ظرف شيشه‌اي تميز مي‌‌گذاريم و ميان آنها جوزهندي و خرما قرار مي‌‌دهيم و نمک و زنجبيل را روي آنها مي‌‌ريزيم.



    4.    در پايان سركه سفيد سرد شده را روي مواد مي‌‌ريزيم. به طوري كه سركه روي خرمالوها را بگيرد. در شيشه را مي‌‌بنديم و ترشي را در جاي خنك نگهداري مي‌‌كنيم. اين ترشي پس از 15 روز آماده است.






    ترشی انار



    مواد لازم



    •    200 گرم گل كلم ريز خرد شده     



    •    سه عدد بزرگ انار دانه شده     



    •    دو عدد فلفل كبابي تند     



    •    چهار عدد فلفل شيرين     



    •    دو پيمانه ساقه كرفس ريز خرد شده     



    •    10 عدد گوجه مينياتوري     



    •    يك بوته سير خرد شده     



    •    يك قاشق مرباخوري فلفل سياه نكوبيده     



    •    نمك و سركه سفيد



    •    دو پيمانه آب انار     



    طرز تهیه انواع ترشی (1)



    طرز تهيه



    1.    تمام مواد را مخلوط كرده در شيشه ريخته و روي آن سركه مي‌ريزيم تا روي مواد را بپوشاند.



    2.    پس از يك ماه ترشي آماده مصرف است.






    ترشی بادمجان شكم پر



    مواد لازم



    •    یک و نیم کیلوگرم سبزی ترشی



    •    يك قاشق سوپخوری ادويه     



    •    يك قاشق سوپخوری نمک     



    •    3 كيلوگرم بادمجان قلمی کوچک     



    •    سرکه



    طرز تهیه انواع ترشی (1)



    طرز تهيه



    1.    سبزي ترشي شامل جعفري، نعناع، ترخون و در صورت امكان كمي سبزيهاي معطر محلي است.



    2.    سبزي ها را پس از پاك كردن و شستن روي يك پارچه تميز پهن كرده و مي گذاريم يك شبانه روز بماند تا آب آنها كاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد مي كنيم.



    3.    براي تهيه اين ترشي از بادمجان هاي كوچك استفاده مي كنيم. اگر بادمجان ها خيلي ريز و كوچك باشد، كلاهك سبز آن را بر نمي داريم و به همين ترتيب آنها را در حاليكه يك برش3 سانتيمتري در وسط بادمجان ها ايجاد كرده ايم، در سركه مي جوشانيم. به طوري كه براي هر يك كيلو، يك ليوان سركه لازم است. ظرف را روي حرارت ملايم قرارمي دهيم تا بادمجان ها كمي بپزد، ولي له نشود.



    4.    سبزي ترشي خرد شده را در ظرف تقريباً بزرگي مي ريزيم و سير، نمك و ادويه را به آن اضافه مي كنيم . بعد ازمخلوط كردن آنها، شكم بادمجان ها را از اين مخلوط پر مي كنيم و در ظروف مخصوص ترشي مي ريزيم.



    5.    سپس روي مواد سركه مي ريزيم تا سركه روي بادمجان ها را بگيرد. در آنها را محكم مي بنديم و در جاي خنك نگه مي داريم.






    ترشی فلفل



    مواد لازم



    •    ۵۰۰ گرم فلفل سبز تند     



    •    ۱ لیتر سرکه     



    •    نمک



    •    ۱ بوته سیر     



    •    چند شاخه ترخون و نعناع     



    طرز تهیه انواع ترشی (1)



    طرز تهیه



    1.    ابتدا فلفل سبزها را تميز بشوئيد و فلفل هاي زده دار يا نصف شده را از فلفل هاي سالم جدا كنيد . بهتر است براي زيبا تر شدن ظاهر ترشي، چوب اضافه سر فلفل ها را با چاقو تا حدي ببريد كه به كلاهك فلفل آسيب نرسد. بعد روي يك پارچه تميز پهن كنيد تا كاملا خشك شود .



    2.    فلفل ها را در يك ظرف شيشه اي بريزيد و لابه لاي آن چند حبه ( براي هر 500 گرم فلفل 4-5 حبه ) سير بيندازيد و روي آن را كاملا با سركه سفيد پركنيد . ميتوانيد از انواع فلفل براي ترشي استفاده كنيد .



    3.    ظرف ترشي فلفل را در جاي خشك و خنك و دور از تابش مستقيم خورشيد نگهداري كنيد و سعي كنيد به مدت 20 روز درب ظرف را باز نكنيد .



    4.    در مورد مدت ماندگاري ترشي فلفل: از بيست روز به بعد ترشي آماده مصرف است و تا 7-8 ماه هرچه بماند خوشمزه تر مي شود . ولي بعد از 7-8 ماه كم كم ترشي ها شروع ميكنند به تجزيه شدن داخل سركه. و كم كم بافت خود را از دست ميدهد . پس بهتر است ترشي را مقداري تهيه كنيد كه حداكثر تا 8 ماه مصرف كنيد.


  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان