خانه
4.93K

دستور پخت استیک مرغ با سس انار

  • ۱۴:۳۸   ۱۳۹۱/۹/۲۹
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    برای تجربه طعم جدیدی از خوراک مرغ ، استیک مرغ را با سس انار تجربه کنید.
     مواد لازم:
     سینه مرغ چهار عدد
     پیاز یک عدد
     زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
     آبلیمو یک قاشق مرباخوری
     نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
     رب انار نصف پیمانه
     آب انار یک پیمانه
     سس سویا دو قاشق غذاخوری
     نمک، فلفل و ادویه و روغن زیتون به میزان لازم
     زمان آماده سازی: 10 دقیقه
     زمان پخت: 20 دقیقه
     سطح دشواری: متوسط
     مقدار سرو: برای 4 نفر
     طرز تهیه:
     سینه مرغ را با زعفران، پیاز خلال، آبلیمو و کمی روغن زیتون و نمک مزه دار کرده و در یخچال سه ساعت استراحت دهید. سپس از یخچال در آورده و سینه ها را کمی بکوبید. تابه را داغ کرده و استیک ها را درون تابه قرار داده بعد از سه الی چهار دقیقه برگردانده و طرف دیگر را کباب کنید.
     برای تهیه سس کمی روغن در تابه ریخته و آب انار را با نشاسته، سس سویا و رب انارمخلوط کرده و حرارت دهید تا غلیظ شود. در پایان استیک را با این سس سرو کنید.
     جایگزین های احتمالی: می توانید به جای سس سویا از همان میزان سس کچاپ استفاده کنید.
     اگر سس شما ترش بود کمی عسل یا شکر به سس اضافه نمایید.


     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان