خانه
73K

میان وعده های ساده و خوشمزه

  • ۱۶:۰۹   ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    دسر پاناکوتا با ژله لیمو(دسر پاناکوتا یک دسر ایتالیایی است که بسیار خوشمزه است)

    مواد لازم:
    خامه: 750 گرم
    ژلاتین: 3قاشق سوپ‌خوری
    شکر: 90 گرم
    وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
    رنده پوست لیمو: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
    اسانس لیمو: چند قطره
    ژله لیمو: یک بسته

    روش تهیه:
    1- ابتدا ژله لیمو را طبق معمول آماده کنید و داخل قالب موردنظر بریزید تا ببندد.
    2- 3 قاشق سوپ‌خوری از خامه را در ظرف کوچکی ریخته، پودر ژلاتین را روی آن بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند.
    3- خامه باقیمانده را داخل ظرفی ریخته به همراه شکر، وانیل رنده شده، پوست لیمو و اسانس لیمو به دلخواه روی حرارت ملایم قرار دهید تا نسبتا به جوش آید.
    4- از روی حرارت برداشته و بقیه ژلاتین را به آن اضافه کنید، هم زنید تا ژلاتین حل شود.
    5- مواد را روی ژله بسته‌شده بریزید و به‌مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کرم ببندد.
    6- سپس جداره قالب را گرم کرده، کرم را در ظرف مورد نظر برگردانید.

    پیشنهاد ما:
    1- در صورت تمایل می‌توانید برای داخل کرم از چند قطره اسانس لیمو هم استفاده کنید
    2- شما می‌توانید از هر طعم ژله‌ای که مایلید، برای این دسر استفاده کنید

    توسط : مجله اینترنتی کامرنیه


  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان