موس قهوه coffee mouse
مواد لازم:خامه 150 گرم
سفیده تخم مرغ 3 عددشکلات سفید 150 گرمکره 25 گرمژلاتین: 1 ق چخورده بیسکوئیت و چیپس شکلات و گردو به میزان دلخواه(( هرچی بیشتر،پر ملات تر))نسکافه اصل فرانسه 1 ق غ معمولیآب جوش 2 ق غوانیل : 1/8 ق چ
طرز تهیه:
اول سفیده هامونو با نوک ق چ وانیل انقده میزنیم تا پفکی و سفید بشه و از ظرف نریزه ژلاتین رو با 1و 1/2 ق غ آب سرد مخلوط میکنیم و میگذاریم روی بخار کتری تا شفاف بشه
شکلات و کره رو میگذاریم روی شعله ملایم و همون موقع خامه رو اضافه میکنیم ، کمی که ذوب شد هی همش میزنیم تا آب بشه وقتی مخلوط شکلات و خامه کاملا روان شد زیرشو خاموش میکنیم و ژلاتین ذوب شده رو بهش اضافه میکنیم نسکافه ای رو که داشتیم با اون 2 تا ق غ آب جوش حل میکنیم و میریزیم داخل مخلوط شکلاتمون
مخلوط شکلات رو به سفیده زده شده آروم آروم اضافه میکنیم و با لیسک فولد میکنیم و این کارو تند تند انجام میدیم تا هم سفیده نپزه و هم کامل مواد مخلوط بشه و حالت پفکی مواد از بین نره بعد داخل جام یا ظرفی که داریم کمی خورده کیک یا بیسگوئیت میریزیم و کمی موس میریزیم و روش چیپس شکلات و گردو و پودر بیسگوئیت میریزیم و 2 بار این کارو تکرار می کنیم تا مواد تموم بشه میتونین اگه دوست داشته باشین نسکافه رو بیشتر بریزین تا تلخ تر و کافی شاپی تر بشه
یه نکته! کره نقش بسیار مهمی در این موس بازی میکنه! به این دسر عطر میده و بی نظیرش می کنه