۱۶:۲۵ ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
سنادو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
رولت گوشت در خمیر [مجلهٔ هنر آشپزی شماری ۵۷ ]
مواد لازم برای ۴ نفر :
آب گرم ۱ پیمانه
مایه خمیر ۱/۲ ق. چ
بکینگ پودر ۱/۴ ق .چ
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایه ۲ ق. س
زرد تخم مرغ ۱ عدد
آرد به میزان لازم
نمک ۱/۴ ق.چ
مواد لازم دخل رولت:
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گر
فلفل دلمهای ۱ عدد
ربّ گو جه ۱ ق .س
آب لیمو ۲ ق س
پیاز ۱ عدد
قارچ ۱۵۰ گر
پنیر متزارلا ۲۵۰ گر
سس سفید ۱ پ
فلفل ، نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
۱/۴ آب گرم را با مایه خمیر مخلوط کنید تا زمانی که مایه خمیر کفّ کند، در ظرفی دیگر روغن مایه ، بکینگ پادر ، تخم مرغ و خمیر مایه را با بقیهآب گرم مخلوط کنید و آرد را اضافه کنید ، به اندازهای که به دست نچسبد .نیم ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود ، روی میز را آرد پاشیمیکنیم .
۲. خمیر را باز کرده و مواد میانی را که شامل پیاز داغ ، گوشت ،قارچ،فلفل دلمای ، ربّ گو جه و آب لیمو میباشد تحت داده و با س سفید و پنیرمتزرلا مخلوط کنید .
دور تا در خمیر را به شکل مستطیل برش داده و مواد را بین خمیر قراردهید و خمیر را مانند رولت بپیچید ، میتوانید دو طرف خمیر را شبیه شکلاتجمع کرده و با اضافات خمیر گل و برگ درست کنید.
۴. زرده را با کمی شیر و محلول زعفران مخلوط کرده و با برس روی خمیر
بمالید . رولت را در فری با حرارت ۱۷۵ درجه و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرردهید.