خانه
73.1K

میان وعده های ساده و خوشمزه

  • ۱۶:۲۵   ۱۳۹۱/۱۰/۲۵
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|652 |2369 پست
    رولت گوشت در خمیر [مجلهٔ هنر آشپزی شماری ۵۷ ]

    مواد لازم برای ۴ نفر :
    آب گرم ۱ پیمانه
    مایه خمیر ۱/۲ ق. چ
    بکینگ پودر ۱/۴ ق .چ
    تخم مرغ ۱ عدد
    روغن مایه ۲ ق. س
    زرد تخم مرغ ۱ عدد
    آرد به میزان لازم
    نمک ۱/۴ ق.چ
    مواد لازم دخل رولت:
    گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گر‌
    فلفل دلمهای ۱ عدد
    ربّ گو جه ۱ ق .س
    آب لیمو ۲ ق س
    پیاز ۱ عدد
    قارچ ۱۵۰ گر‌
    پنیر متزارلا ۲۵۰ گر‌
    سس سفید ۱ پ
    فلفل ، نمک به‌ میزان لازم

    طرز تهیه :
    ۱/۴ آب گرم را با مایه خمیر مخلوط کنید تا زمانی که مایه خمیر کفّ کند، در ظرفی‌ دیگر روغن مایه ، بکینگ پادر ، تخم مرغ و خمیر مایه را با بقیهآب گرم مخلوط کنید و آرد را اضافه کنید ، به اندازه‌ای که به دست نچسبد .نیم ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود ، روی میز را آرد پاشیمی‌کنیم .
    ۲. خمیر را باز کرده و مواد میانی را که شامل پیاز داغ ، گوشت ،قارچ،فلفل دلم‌ای ، ربّ گو جه و آب لیمو می‌باشد تحت داده و با س سفید و پنیرمتزرلا مخلوط کنید .
    دور تا در خمیر را به شکل مستطیل برش داده و مواد را بین خمیر قراردهید و خمیر را مانند رولت بپیچید ، می‌توانید دو طرف خمیر را شبیه شکلاتجمع کرده و با اضافات خمیر گل و برگ درست کنید.
    ۴. زرده را با کمی شیر و محلول زعفران مخلوط کرده و با برس روی خمیر
    بمالید . رولت را در فری با حرارت ۱۷۵ درجه و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرردهید.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان