خانه
5.61M

كافه گفت وگو ...

  • ۱۶:۵۸   ۱۳۹۸/۶/۲۴
    avatar
    کاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    diba39 :

    خیار شورن دیگه 😀نمیدونم برای کجاس ولی خب وقتی رفتم خرید ریزاشو جدا کردم  .امروز واقعا نمیتونستم رو پا بشینم ریزشو جدا کنم دیگه پیر شدم پام درد میگرفت4

    اینم آلوی در حال غلغل کردن39

    كافه گفت وگو ...با خلال دندون؟؟من نشنیدم والا !!من دو هفته یا سه هفته یه بار سه تا شیشه ۴ تا شیشه خیار شور میزارم ولی هیچ وقت اینکارو نکردم 

    آره طرف هم میگفت باید حتما سه تا باشه! سوراخ از سر تا ته ریز که میگفت تُردتر میشه و مزه ش یه نواخت تر میشه. میخوای یه دوره امتحان کن، ببین تاثیر مثبتی داره یا نه. به منم بگو.  سبزیجات چی میزنی به خیارشورات؟ اونم توضیح بده. آب نمک، نمیدونم سرکه یا چی؟

    من ازین خیارشورهایی که سرکه شون زیاده یا خیلی آبدار باشن، خیلی خوشم نمیاد. دوست دارم خیارشور تُرد باشه و شور! 4 آخه بعضی خیارشور ها تُرش هستن که من خیلی دوست ندارم.

    به به آلوها در حال نزدیک شدن به لواشک خوشمزه 17

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان