بهزاد لابی :
آره طرف هم میگفت باید حتما سه تا باشه! سوراخ از سر تا ته ریز که میگفت تُردتر میشه و مزه ش یه نواخت تر میشه. میخوای یه دوره امتحان کن، ببین تاثیر مثبتی داره یا نه. به منم بگو. سبزیجات چی میزنی به خیارشورات؟ اونم توضیح بده. آب نمک، نمیدونم سرکه یا چی؟
من ازین خیارشورهایی که سرکه شون زیاده یا خیلی آبدار باشن، خیلی خوشم نمیاد. دوست دارم خیارشور تُرد باشه و شور! آخه بعضی خیارشور ها تُرش هستن که من خیلی دوست ندارم.
به به آلوها در حال نزدیک شدن به لواشک خوشمزه
اره حتمن اینکارو میکنم
ببخشید مشعول ظرف شستن و میخواستم آلوها رو صاف کنم بودم بخاطر همین نتونستم بهت جواب بدم
آب گذاشتم جوش بیاد گداشتم سرد شده الان دیگه حتمن سرد شده باید برم سراعش 😁
من سبزی خوردن که اخرسر یکم میمونه خشکش میکنم تو اون اب جوشیده سرد شد سبزی خشک یه در خود سرکه ،سرکه میریزم نمک ولی چون ما زیاد شور نمیخوریم زیاد شورش نمیکنم البته سرکه هم زیاد نمیریزم بعد فلفل سیاه که البته فلفل سیاهمون تموم شده فلفل سبز گداشتم خشک شده اونو میریزم نعنا دو حبه سیر خیلی کم اسطوخودوس یکمم زردچوبه اینم خیلی کم
من اینطوری خیار شور درست میکنم