بهزاد لابی :
diba39 :
آره طرف هم میگفت باید حتما سه تا باشه! سوراخ از سر تا ته ریز که میگفت تُردتر میشه و مزه ش یه نواخت تر میشه. میخوای یه دوره امتحان کن، ببین تاثیر مثبتی داره یا نه. به منم بگو. سبزیجات چی میزنی به خیارشورات؟ اونم توضیح بده. آب نمک، نمیدونم سرکه یا چی؟
من ازین خیارشورهایی که سرکه شون زیاده یا خیلی آبدار باشن، خیلی خوشم نمیاد. دوست دارم خیارشور تُرد باشه و شور! آخه بعضی خیارشور ها تُرش هستن که من خیلی دوست ندارم.
به به آلوها در حال نزدیک شدن به لواشک خوشمزه
شاید بخاطر اینکه ابدار نباشن سوراخ میکنه .خیار گلخونه ای برای خیار شور اصلا خوب نمیشه
اره خیارشور ترش خوشمزه نیست