خانه
5.63M

كافه گفت وگو ...

  • ۱۴:۰۸   ۱۳۹۸/۶/۲۵
    avatar
    کاپ قدمت 
    یک ستاره ⋆|2520 |1313 پست
    بهزاد لابی :
    diba39 :

    ببخشید مشعول ظرف شستن و میخواستم آلوها رو صاف کنم بودم بخاطر همین نتونستم بهت جواب بدم

    آب گذاشتم جوش بیاد گداشتم سرد شده الان دیگه حتمن سرد شده باید برم سراعش 😁

    من سبزی خوردن که اخرسر یکم میمونه خشکش میکنم تو اون اب جوشیده سرد شد سبزی خشک یه در خود سرکه ،سرکه میریزم نمک ولی چون ما زیاد شور نمیخوریم زیاد شورش نمیکنم البته سرکه هم زیاد نمیریزم بعد فلفل سیاه که البته فلفل سیاهمون تموم شده فلفل سبز گداشتم خشک شده اونو میریزم نعنا دو حبه سیر خیلی کم اسطوخودوس یکمم زردچوبه اینم خیلی کم

    من اینطوری خیار شور درست میکنم

    اره حتمن اینکارو میکنم

    آهان یعنی آب رو خالی خالی میجوشونی و خیار و با این مخلفات میذاری توی آب سرد شده؟ بعد درش رو میبندی و دیگه میذاری بمونه یا مراحل دیگه ای هم داره؟

    ایندور سوراخشون کردی؟ چقدر باید بمونن؟

    اره کتری رو گذاشتم جوش اومد ریختم تو ظرف تا خنک بشه موادی که بهش اصافه میکنم دو ریختم تو اب سرد خیار و چیندم تو شیشه این اب رو ریختم روش درشو لستم فقط هوا بره تو کپک میزنه همین 

    به شیشه هم طبق دستور شما خیار و با خلال دندون سوراخش کردم ببینم چطوری میشه

    دیکه رنگش مشخص میشه که درست شده

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان