خانه
5.63M

كافه گفت وگو ...

  • ۱۴:۴۸   ۱۳۹۸/۶/۲۵
    avatar
    کاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26985 |15939 پست
    diba39 :

    مرسی ممنونم امروز چقدر ذوق کردم 49

    وای اینکارو نکنیا !پسر خوب سلفون بکشی روش که کپک میزنه خراب میشه باید هوا بهش بخوره

    هوا گرم باشه دو سه روزه درست میشه

    من چون کمبود سینی و دیس داشتم دیگه مجبور شدم ضخامتشو بیشتر کنم

    بهزاد وقتی که نصف لیوان یا کمتر اب بریزی تو قابلمه دیگه خودش اب میندازه وقتی که پختش اماده شد برای له کردن همون مواد صاف شده رو تو سینی میریزی بافتش دیگه مشخصه لازم نیست دیکه اب بریزی توش که مثلا رقیق تر بشه یا بزاری رو شعله که بجوشه غلیظ بشه

    اگه منطورت به اینه که کی باید از تو افتاب برش دارم که خب اونم مشخص میشه البته نباید بزاری خشک بشه که دیگه هیچی از لواشک باقی نمونده باشه

    لواشک اگه هوا نخوره افتاب نخوره کپک میزنه ولی فکر کنم کسای که تو آپارتمان لواشک درست میکنن ( نمیدونما فکر کنم میزارن تو فر )

    میوه رو اگه اسلایسش کنی بزاری رو بخاری یا تو افتاب خشک میشه خراب نمیشه

    من گوجه رو همچین کاری میکنم بعد پودرش میکنم میریزم تو غذا

    لواشک دیگه ابش بخار شده دیگه خراب نمیشه بعد میزاریم تو یخچال یا فریزر

    ما قبلا محله ارمنی نشین زندگی میکردیم  همسایمون ارمنی بود اب گوجه رو میرخت تو سینی میزاشت پشت بوم ربش میکرد اینقدرم رنگش خوشگل میشد البته نمیزاشت مثل لواشک بشه ها مثل همین ربای که درست میکنیم فقط ما میزاریم رو اجاق اون میزاشت تو افتاب

    سلام سلام آقا بهزاد خوبین ؟

    آهان چه باحال. مرسی اطلاعات جالبی به دست آوردم 17

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان