خانه
248K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۸:۱۷   ۱۳۹۳/۹/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28059 |24368 پست
    پفک هندی

    مواد لازم:

    1 بسته پفک هندی بخرید (یا اگه خواستید خودتون مواد اولیه اش رو تهیه کنید ادامه رو بخونید)

    روغن سرخ کردنی به مقدار لازم

    سس تند در صورت دلخواه

    دستور تهیه:

    در یک قابلمه روغن را داغ کنید و پفک ها را حدود 3 تا 5 دقیقه بسته به سایز آن سرخ کنید. سپس باحوله های روغن گیر یا صافی، روغن اضافه پفک را بگیرید تا ترد بماند و با سس تند سرو نمایید. اگر در تابه روغن بریزید پفک ها به ته ظرف می چسبد. پفک باید در روغن شناور باشد تا پف کند.


    اگر خواستید مواد اولیه پفک هندی رو آماده کنید، دستور زیر رو بخونید:


    مواد لازم:

    آرد برنج یک پیمانه

    نمک خیلی خیلی کم ( به اندازه ای که فقط احساس بشه)

    آب 4 تا 5 لیوان

    .
    طرز تهیه:

    همه مواد را با هم مخلوط کرده روی شعله گاز میگذاریم به هم میزنیم تا وقتی که قوام بیاید ( تقریبا غلیظ)

    حالا میتوانید مواد را تقسیم کنید و در هر بخش رنگ خوراکی ریخته و بگذارید خنک شود. سپس در قیف ریخته و روی نایلون بریزید و بگذارید که 2 روز خشک شود. حالا آنها را از نایلون جدا کنید و بگذارید پشت آن هم خشک شود.

    .

    حالا روغن را داغ نموده و پفک ها را درون آن بریزید. دمای روغن باید در حدی باشد که به محض ریختن پفک ها پف کرده و روی روغن بیاید.

    .
    توجه:

    میتوانید به جای ریختن رنگ خوراکی از زعفران و یا آب لبو استفاده نمایید.

    رنگ خوراکی را خیلی کم بزنید، در غیر این صورت پفکها بعد از پخت خوش رنگ نمیشود و رنگشان تیره میشود.


    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱/۹/۱۳۹۳   ۲۱:۴۲
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان