خانه
246K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۸:۴۳   ۱۳۹۳/۹/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28058 |24368 پست

    آجیل شب یلدا بهتر است آجیل شیرین باشد.میتوانید از برگه های شیرین مختلفی مانند برگه هلو و زردآلو داخل آجیل استفاده کنید. کشمش ، بادام و پسته شیرین ( بدون نمک ) یا هر آجیل دیگری که شور نباشد، مناسب شب یلداست. باسلوق هم در آجیل شب یلدا جلوه خوبی دارد و شکل آجیل را سنتی و زیباتر می کند.



    مواد لازم باسلوق:


    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">نشاسته / 2 پیمانه

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">آب / 2پیمانه

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">شکر / یک و نیم پیمانه

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">گلاب / نیم پیمانه

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">گردو / به میزان لازم

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">کره / 100گرم

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">پودر نارگیل / به میزان لازم



    نشاسته را در آب سرد حل می کنیم و از صافی رد می کنیم. سپس ظرف را که بهتر است از جنس تفلون باشد، را روی حرارت می گذاریم. کمی که گرم شد، شکر را به آن اضافه می کنیم. بهتر است دائم آن را هم بزنیم. نشاسته کم کم گلوله می شود. نترسید ! شما همچنان هم بزنید و با پشت قاشق چوبی آن را صاف کنید. سپس گلاب را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.


     بیشتر باید هم بزنید. تا زمانی که نشاسته سفت شود. در این مرحله ممکن است مقداری از مواد، به اطراف قابلمه چسبیده باشد. نگران نباشید. وقتی که نشاسته سفت شد، کره را به آن بیفزایید. و هم بزنید. این باعث می شود تمام مواد از اطراف ظرف کنده شود. سفتی نشاسته دیگر بستگی به تجربه شما دارد! باید مثل خمیر باشد. بعد از این مرحله، مقداری پودر نارگیل روی یک سینی می ریزیم و مقداری از خمیر را برمی داریم. خمیر نباید به دست بچسبد. سپس آن را روی سینی و پودر نارگیل پهن می کنیم. سپس از یک طرف آن گردوها را می چینیم.


    بعد از این، خمیر را لوله می کنیم و می گذاریم کمی خنک شود.


    بعد از حدود یک ساعت آن را درون یخچال می گذاریم تا چند ساعت بماند. سپس آنها را برش می زنیم  و درون ظرف مورد نظر می چینیم.


    نکته:

    1- در برخی از دستورات طبخ باسلوق، میزان شکر، یا با میزان نشاسته برابر است و یا بیشتر. در صورت تمایل می توانید مقدار شکر را افزایش دهید.

    2- در صورت تمایل می توانید از خلال بادام یا خلال پسته نیز در کنار گردوها استفاده نمایید.
    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱/۹/۱۳۹۳   ۲۱:۴۶
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان