خانه
248K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۰۷:۴۴   ۱۳۹۳/۹/۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28059 |24368 پست
    کیک لبو ویژه ی شب یلدای شما!

    مواد لازم برای ۱۲ نفر:
    لبوی تازه ۳ عدد کوچک (۲۵۰ گرم)
    کره ی نرم ۲۵۰ گرم
    رنده ی پوست لیمو ۳ قاشق چایخوری
    پودر شکر یک پیمانه
    تخم مرغ ۴ عدد
    کشمش بی دانه یک پیمانه (۱۵۰ گرم)
    آرد معمولی ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم)
    بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
    طرز تهیه:
    فر را با دمای ۱۷۵ درجه ی سانتی گراد روشن کرده و یک قالب گرد ۲۰ سانتی متری را چرب کنید. کف و دیواره های آن را کاغذ روغنی بیندازید. پوست لبو ها را خیلی نازک گرفته و با رنده ی درشت رنده کنید. در یک کاسه کره، پوست لیمو و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ شده و سبک شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و به اندازه ای که مواد فقط با هم ترکیب شود هم بزنید. در این مرحله بقیه مواد را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. مخلوط به دست آمده را داخل قالب آماده بریزید. کیک را حدود ۶۵ تا ۷۰ دقیقه در فر آماده بپزید. سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید که کیک حدود ۱۰ دقیقه داخل قالب سرد شود. در صورت تمایل روی کیک را با پودر قند و لبوی پخته شده ی قالب زده تزیین کنید.
    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۲/۹/۱۳۹۳   ۰۷:۴۴
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان