خانه
248K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۰۷:۵۱   ۱۳۹۳/۹/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28060 |24368 پست

    پاناکوتای انار از دو بخش کرم پاناکوتا و ژله طبیعی انار تهیه میشود، کرم و ژله را میتوانید به صورت لایه لایه یا دو لایه مجزا داخل ظرف ریخته و سرو کنید. این دسر چون به صورت تک نفره سرو میشود، برای پذیرایی از میهمانان شب یلدا بسیار مناسب است.

    مواد لازم برای کرم:

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">شير / ۲ ليوان

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">پودر ژلاتين / 2 قاشق غذاخوری

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">خامه / 1 ليوان

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">شكر / یک چهارم ليوان

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">وانيل / 1 قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    یک لیوان شیر سرد را داخل کاسه ریخته و پودر ژلاتين را روی آن بپاشید، ( دقت کنید هم نزنید!!! )، اجازه دهید داخل شیر حل شود، بعد از 3 - 4 دقیقه روی بخار آب گرم قرار دهید تا ژلاتین کاملاً داخل شیر حل شود.

    یک لیوان دیگر شیر را گرم کرده، شکر را داخل آن حل کرده سپس از روی حرارت برداشته و بعد از اینکه از داغی افتاد، وانیل، خامه و مخلوط شیر و ژلاتین را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و در آخر از صافی رد کنید و کنار بگذارید.

    مواد لازم برای ژلاتین انار:


    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">آب انار / 2 لیوان

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">شکر / 4 - 5 قاشق غذاخوری ( کمتر یا بیشتر بسته به ترشی انار و ذائقه )

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">پودر ژلاتین / 2 قاشق غذاخوری

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">وانیل شکری / یک هشتم قاشق چایخوری

    • http://www.mamisite.com/plugins/system/jat3/jat3/base-themes/default/images/bullet.gif) 98% 10px no-repeat">انار دانه شده / 1 عدد

    طرز تهیه:

    یک كاسه بلوری آماده كنید، یك پیمانه آب انار داخل آن بریزید؛ سپس كتری را روی شعله اجاق گاز قرار دهید و بگذارید تا آب آن به جوش آید. ظرف حاوی آب انار را روی كتری بگذارید و بعد از آن یك قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را به آن اضافه كنید و همانطور كه روی كتری قرار دارد، با چنگال به آرامی هم بزنید تا پودر ژلاتین در آب انار حل شود.



    یک لیوان دیگر آب انار را روی شعله مستقیم بگذارید تا جوش بیاید، شکر و وانیل را افزوده و حل کنید. سپس از روی حرارت برداشته، محلول ژلاتین و آب انار را به این محلول افزوده و از صافی رد کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.


    کرم و ژله انار را به صورت لایه ای در ظرف ریخته و داخل یخچال بگذارید. با دانه های انار تزئین کنید.


    میتوانید از دانه های انار داخل ژله هم استفاده کنید.



    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱۰/۹/۱۳۹۳   ۰۸:۱۸
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان