خانه
248K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۸:۵۷   ۱۳۹۳/۹/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28095 |24368 پست




    کاپ کیک هندوانه (کیک با پودر ژله)








    مواد لازم:

    آرد: 300 گرم (2 پیمانه)

    شکر: 150 گرم (دو سوم پیمانه)

    تخم مرغ: 4 تا

    روغن مایع: 1 پیمانه (250 میلی لیتر)

    بیکینگ پودر: 2 ق چایخوری

    وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری

    نمک: یک هشتم ق چایخوری

    پودر ژله: 1 بسته 100 گرمی

    رنگ خوراکی: درصورت لزوم و نیاز

    آب میوه: 160 میلی لیتر (دو سوم پیمانه) 



    * متناسب با هر پودر ژله ای که استفاده میشه، آب همون میوه یا اگه مثه من نداشتین از شیر استفاده کنین



    طرز تهیه:

    در دستور گفته شده که فقط 5 دقیقه قبل از گذاشتن قالب توی فر، اون رو روشن کنین و نیازی به گرم شدن فر از اول نداره..ولی راستش من بعد از اینکه موادم رو وزن کردم و شروع به کار کردم فر رو روی 180 روشن کردم قالب رو چرب و آرد پاشی یا کاغذ روغنی میندازیم..من خب می خواستم کاپ کیک باشه و کپسول هام رو توی قالب گذاشتم...


    از این پودر ژله هندوانه استفاده کردم




    آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودر ژله رو با هم توی ظرفی مخلوط کردم...


    شکر و تخم مرغها رو با وانیل توی ظرف دیگه ای خوب با همزن زدم (حدود 5 دقیقه)

    روغن مایع رو کم کم به تخم مرغها اضافه کردم...آب میوه که اینجا من باید آب هندوانه می ریختم رو اضافه می کنیم...هندونه نداشتم..واسه همینم شیر ریختم


    حالا مخلوط آرد رو کم کم به مایه اضافه کردم و در حد مخلوط شدن، خیلی کوتاه با همزن (دور کند) مخلوط کردم....اگه از شکر دستور کم کنیم و یه بسته دیگه پودر ژله استفاده کنیم رنگ و عطر غالب تری داره..





    ولی من چون یه بسته استفاده کرده بودم..تو این مرحله خیلی خیلی کم رنگ ویلتون هم به موادم اضافه کردم..در نهایت شکلات چیپسی هم توی مواد ریختم...زیاد نریزین که طبیعی باشه

    مایه کیک رو توی قالب می ریزیم ..من یه قالب 12 تایی مافین دارم..توی اونا + 4 تا قالب های پادار ویلتون هم ریختم و بقیه شم یه قالب گرد کوچیک...فکر می کنم کل مواد برای قالب 23 یا 24 مناسب باشه...من یکم روی مایه رو هم شکلات چیپسی ریختم 

    همین دیگه بعد از 50 دقیقه (برای کاپ کیک کمتر) یا تا زمانی که تستر تمیز دربیاد از داخل کیک ، توی فر می مونه .... 


    بعدشم که کار با خامه رنگی و ایده تزیین از سارینای عزیزم ...پست فرم دادن خامه 



    با خامه سبز و ماسوره برگ دور کاپ کیک ها رو به صورت چین چین کشیدم و با خامه صورتی و ماسوره شکوفه هم روش..یکم هم شکلات چیپسی روش بپاشین..خیلیی کم



    اینم بافتش از نزدیک



  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان