خانه
249K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۲:۲۹   ۱۳۹۸/۷/۳۰
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز پخت باقلوا شب یلدا

    طرز تهیه:
    سه پیمانه اب وپنج پیمانه شکر را روی حرارت گذاشته تا وقتی که جوش بیاد بعد یک ق غ زعفرون دم شده غلیظ ویک ق م اب لیمو ترش را اضافه کرده تا چند جوش بزنه (من نصف استکان گلاب هم ریختم که کاملا اختیاریه )وبعد از روی حرارت بردارید وبزارید کنار
    صد تا صدوپنجاه گرم کره هم بزارید تا ذوب بشه
    حالا یک سینی که میشه داخل فر بره را با کره چرب کنید ویک ورق یک ورق از یک بسته خمیر یوفکا برداشته باقلم مو اشپزی کره بمالید وتا هفت ورق بزارید وبعد روی اون گردو خرد شده بریزید دوباره هفت ورق دیگه بزارید(هر ورق را کره بمالید) وبعد پسته خرد شده بریزید ودوباره هفت ورق دیگه بعد هم با یک چاقو تیز برش بزنید ودر فر با حرارت صدو هشتاد درجه بزارید به مدت سی تا چهل وپنج دقیقه (من دیگه گریل را روشن نکردم ولی میتونید شما روشن کنید چند دقیقه وتا طلایی بشه) بعد که از فر بیرون آوردید شربت خنک شده را فوری روی باقلوا ها بریزید بزارید چند ساعتی بمونه تا شربت جذب باقلوا بشه وبا پودر پسته تزیین کنید(خمیر من خمیر یوفکا ترکیه ای بود که خیلی نازک هست)

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان