خانه
249K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۸/۷/۳۰
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز پخت شیرینی خامه ای برای شب یلدا

    مواد لازم برای تعداد ۱۵ تا ۲۰ عدد بستگی به اندازه نان دارد

    آب.............یک پیمانه
    شکر.....‌‌‌‌‌........یک ق سوپخوری
    وانیل........۱/۴ق چ خوری
    بکینگ پودر.........۱/۳ق چ خوری
    کره.............۵۰گرم
    تخم مرغ..........‌‌‌....۴ عدد
    آرد.................یک پیمانه


    ابتدا آب و کره و شکر را توی یک قابلمه روی گاز با شعله ملایم بزارید تا هم کره آب شود و هم آب جوش بیاید (آب فقط در حد جوش ریز خوررن باید جوش بیاید نه بیشتر)
    در این مرحله آرد و نمک را که قبلا سه بار الک کردید به یکباره توی آب در حال جوش بریزید و سریع شروع به همزدن کنید
    آرد جذب آب میشود و مانند حلوا جمع میشود و تمام آب اضافی آن گرفته میشود (۵ دقیقه حدودا زمان میبرد )
    خمیر را از روی حرارت بردارید و بزارید کاملا خنک شود
    در ظرفی چهار تا تخم مرغ و وانیل را بزنید تا از لختگی دربیاید و وقتی خمیرتون کاملا سرد شد کم کم تخم مرغها راطی چند مرحله اضافه کنید
    خمیر نه باید خیلی رقیق باشد نه سفت و حالت چسبنده و براق داشته باشد و در آخر بکینگ پودر را اضافه کنید و کمی هم بزنید
    خمیرلطیفی بدست میاید
    نکته مهم اینه که فر تون باید کاملا داغ باشه از قبل جوری که به شیرینی شک بده
    پس فر را از نیم ساعت قبل با دمای ۲۰۰ درجه کاملا گرم کنید
    سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و خمیر آماده را داخل قیف و ماسوره دلخواه بریزید (ماسوره درشت باشه حالا شکلش کمی متفاوت باشه مهم نیست) (ساده یا شکوفه)
    و با فاصله ۵ سانتیمترماسوره بزنید داخل سینی فر
    در فر را تو این مدت اصلا باز و بسته نکنید حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آمادس باز بستگی به فر و اندازه نانها دارد مال من ریز بود ۲۰ دقیقه آماده شد
    اگر دوست داشتید روی نان ها کمی تیره تر شود چند دقیقه آخر گریل را بزنید فقط مواظب باشید و بالای سرش بایستید که نسوزد.
    بعد از پخت هم یک ربع زمان بدین بعد از فر خارج کنید
    بزارید کمی سرد شود
    نانها باید داخلش پوک و ترد باشه کاملا و اصلا خمیر نباشد
    حالا با خامه قنادی که با همزن کاملا فرم دادید داخلشو از زیر سوراخ کنید با ماسوره و قیف پر کنید

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۳۰/۷/۱۳۹۸   ۱۲:۳۵
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان