طرز تهیه ژله برای یلدا | ژله به شکل هندوانه
رنگ قرمز : ۱ بسته ژله ی دلخواه قرمز ( توت فرنگی انار هندوانه گیلاس و آلبالو ) به اضافه یک لیوان آب جوش نصف لیوان آب سرد .
رنگ سفید : یک بسته ژله ی آلو اورا و یک لیوان آب جوش و نصف لیوان شیرسرد کم چرب یا بستنی .
رنگ سبز : یک بسته ژله ی سبز (مثل طالبی یا لیمو یا کیوی ) و یک لیوان آب جوش و نصف لیوان شیر سرد کم چرب .
شکلات چیپسی برای تخمه های هندوانه
.
.
اول قالب رو بشورید ولی خشکش نکنید حالا فقط دوقطره روغن بزنيد و قالب رو نیم ساعت داخل فریزر قرار بديد تا قالب یخ بزنه .
حالا ژله سبز رو با یک لیوان آب جوش حل کرده بعد از سرد شدن نصف لیوان شیر داخلش میریزیم و بريزيد داخل قالب يخ زده و بزاريد تو يخچال تا ببنده.
حالا ژله ی آلواورا رو با یک لیوان آب جوش حل کنید بعد نیم ساعت بذارید یخچال تا خنک بشه. بعد نصف لیوان شیر سرد رو داخل ژله ی سرد بریزید اگه ژله ولرم باشه وشیر بریزید شیر تو ژله بریده میشه. بعد از بستن لایه اول ، لایه دوم رو با قاشق روش بریزید. لایه ها نباید خیلی سفت بشن و بمدت زیاد در یخچال بمونن چون بعدا باعث جدا شدن لایه ها از همدیگه می شن.
حالا ژله ی قرمز رو با آب جوش کاملا حل کنید تا کاملا شفاف بشه بعد نصف لیوان آب سرد بریزید و نیم ساعت ژله رو داخل یخچال بزاريد تا نیم بند بشه. یک حالتی بشه مثل سفیده ی تخم مرغ شکلات چیپسی رو در ژله ی نیم بند بریزید تا شكلات چيپسى تو ژله معلق بمونه.اگر ژله نیم بند نشه شکلات چیپسی ته نشین میشه پس حتما این قسمت رو رعایت کنید. ژله ی قرمز رو روى لايه دوم بريزيد.حالا قالب رو دو سه ساعت ميزازيم داخل يخچال تا ببنده و بعد از قالب جدا ميكنيم.