خانه
6.14K

سالاد سبزیجات ژله ای

  • ۱۵:۵۰   ۱۳۹۳/۹/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست

     


    مواد لازم :




    آب‌جوش: دو لیوان

    ژلاتین لیمو: چهار ورق

    نمک: یک‌دوم قاشق غذاخوری

    آب سرد: یک و یک‌دوم لیوان

    سرکه: سه قاشق غذاخوری

    هویج نگینی خردشده: یک و یک چهارم لیوان

    مایونز: یک‌دوم لیوان

    فلفل نگینی خردشده: یک لیوان

    پیاز نگینی خردشده: یک‌چهارم لیوان.


    طرز تهیه


    1.ژلاتین، نمک و آب‌جوش را در کاسه بزرگی بریزید و حداقل برای دو دقیقه هم بزنید. بعد آنها را در آب سرد و سرکه بریزید و دو و سه‌چهارم لیوان از ژلاتین را در دمای اتاق نگه دارید. بقیه ژلاتین را برای حدود یک ساعت در یخچال بگذارید.


    2. هویج‌ها را روی ژلاتینی که کمی بسته شده بریزید، بعد با قاشق آن را داخل قالب بریزید. حدود 15 دقیقه در یخچال قرار دهید تا جایی که کمی دیگر سفت شود اما کامل نبندد.یک لیوان از ژلاتینی را که در دمای اتاق نگه داشته بودید همراه مایونز در کاسه‌ای بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. بعد مواد را روی ژلاتینی که کمی بسته شده بریزید.


    3. حدود 30 دقیقه در یخچال بگذارید اما نه آنقدر که ژلاتین کامل سفت شود.فلفل و پیاز را داخل بقیهژلاتین  بریزید و هم بزنید و بعد با قاشق روی این دو لایه تقریبا سفت شده بریزید. حدود سه ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شود.






  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان