خانه
623K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۵/۹/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    ⚜طرز تهیه شیرینی گردویی مجارستانی⚜
    این شیرینی بسیار خوشمزه که بافتی نرم و لطیف دارد، از شیرینی‌های سنتی کشور مجارستان بوده و معمولا به مناسبت کریسمس تهیه می‌شود. این شیرینی بدون استفاده از تخم مرغ درست شده و برای افرادی که تخم مرغ دوست نداشته یا از مصرف آن منع شده‌اند مناسب می‌باشد

    مواد لازم :
    آرد ساده - ۲ و ¼ پیمانه
    کره - ۲۰۰ گرم
    پنیر خامه ای - ۲۲۰ گرم
    نمک - ½ قاشق چایخوری
    مواد لازم برای داخل شیرینی ها:
    گردو - ۱۵۰ گرم
    پودر شکر - ۱ پیمانه
    شیر - ½ پیمانه
    دستور تهیه :
    برای درست کردن خمیر، قبل از شروع کار کره را از یخچال بیرون می‌گذاریم تا به دمای اتاق رسیده و کاملا نرم شود.
    سپس کره را داخل کاسه‌ای بزرگ ریخته و بهم می‌زنیم تا به صورت کِرِم دربیاید. بعد پنیر خامه‌ای را به آن افزوده و دوباره خوب بهم می‌زنیم تا کِرِمی یکدست پدید آید. آرد را با نمک مخلوط کرده و الک می‌کنیم. سپس آن را طی ۵ تا ۶ مرحله به مخلوط کره اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا خمیری شکل شود. اواخر کار با دست وارد عمل شده و خمیر را ورز می‌دهیم تا شکل گرفته و به دست نچسبد.
    سپس خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده، لای سلفون گذاشته و آن را با کف دست تخت می‌کنیم. خمیر‌ها را برای یک ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا کمی سفت شده و کار کردن با آن راحت‌تر شود.
    در این فاصله مواد داخل خمیر را درست می‌کنیم. گردو را آسیا کرده یا داخل هاون می‌کوبیم. سپس با پودر شکر مخلوط کرده و شیری را که جوشاندیم کم کم به مواد اضافه می‌کنیم تا مواد مانند کِرِمی چسبنده شده و راحت روی خمیر بچسبد (شاید همهٔ شیر مورد استفاده قرار نگیرد. مراقب باشید تا مخلوط گردو رقیق نشود!)
    بعد از گذشت حداقل یک ساعت، سطح کار را تمیز و آردپاشی می‌کنیم. یکی از خمیر‌ها را از یخچال خارج کرده، کمی ورز داده، به سطح آردپاشی منتقل کرده و با وردنه به شکل دایره با ضخامت حدود نیم سانت پهن می‌کنیم. سپس خمیر را با پیتزا بُر یا چاقو به شکل پیتزا برش داده و به ۸ قسمت مساوی برش می‌زنیم. هر قسمت را جداگانه برداشته، با قاشق چایخوری کمی از سس گردویی روی آن مالیده و از قسمت پهن به سمت قسمت نازکتر رل می‌کنیم. در آخر گوشه‌های خمیر را به زیر آن برمی گردانیم تا سس گردو هنگام پخت بیرون نریزد. سپس بقیه خمیر‌ها را به نوبت از یخچال خارج کرده و مراحل بالا را تکرار می کنیم.
    اواسط کار، فر را با دمای ۳۷۵ درجه فار‌‌نهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم می‌کنیم. شیرینی‌ها را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندیم چیده و در صورت تمایل کمی پودر شکر روی آنها پاشیده و به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه می‌پزیم تا شیرینی‌ها کمی پف کرده، تغییر رنگ داده و بپزند.
    بعد از اینکه شیرینی‌ها خنک شدند، آن‌ها را در ظرف مناسب چیده و با چای یا قهوه سرو می‌کنیم. نوش جان 

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان