خانه
623K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۳۷   ۱۳۹۵/۱۱/۲۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست
    زیباکده
    ronak n : 

    برشتوك نخودچى

    برشتوك نخودچى و يا شير مرغ يكى ديگر از شيرينى هاى سنتى ايرانى است كه براى پذيرايى به خصوص در ايام نوروز بسيار مناسب است و با استفاده از مواد اوليه مرغوب طعمى به ياد ماندنى را به ارمغان خواهد آورد. 

    @ashpazima🌺🌺🌺

    مواد لازم :

    آرد نخودچى خالص و مرغوب.       ٥٠٠ گرم 

    روغن جامد.        ٢٥٠گرم 

    پودر قند نرم.         ٢٥٠ گرم 

    پودر پسته.          ١٠٠ گرم 

    دارچين              ١ ق م 

    طرز تهيه : 

    آرد نخودچى را در تابه ديواره بلندى با شعله متوسط تفت دهيد و مرتب بهم بزنيد تا به طور يكنواخت رنگ آن كمى تغيير كند . مراقب باشيد آرد نخودچى نسوزد . 

    سپس روغن را اضافه كرده و با هم خوب مخلوط كنيد و تفت دهيد پودر قند و دارچين را هم اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد . مايه را روى يك سينى به قطر ١/٥ سانت پهن كنيد و به آن شكل مربع يا مستطيل منظم بدهيد و روى آنرا كاملا صاف كنيد تا قطر آن در تمام سطح به يك اندازه باشد . پودر پسته را به طور يكنواخت روى سطح شيرينى بريزيد و پس از اينكه كمى سرد شد به شكل مربع يا مستطيل برش بزنيد و در ظرف بچينيد .

    نوش جان

    انواع کیک و شیرینی

    زیباکده

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان