خانه
623K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۵۸   ۱۳۹۵/۱۱/۲۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست
    زیباکده
    نازنین جون : 

    شیرینی پاپیونی شکلاتی

    مخصوص عید

    مواد لازم برای  50 دانه شیرینی 

    همه مواد در دمای محیط باشند

    پودر قند: 120 گرم

    کره: 225 گرم یا 1 پیمانه

    وانیل: 1/2 ق چ

    زرده تخم مرغ: 2 عدد

    آرد سفید: 360-380 گرم

    نمک: 1/4 ق چ

    پودر کاکائو: 1.5 ق غ

    شکلات آب شده برای تزیین: 1/3 پیمانه

    طرز تهیه :

    کره، پودر قند و وانیل رو با دور پایین همزن برقی یک ربع می زنیم تا پوک و سبک شود . زرده تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم و با دور متوسط همزن برقی 4 دقیقه می زنیم، آرد و نمک را کم کم روی مواد الک می کنیم و با دست به آرامی و بدون هیچ فشاری مخلوط میکنیم تا وقتی خمیر ایده آل که نرم، درخشان و کمی چسبنده است به دست آید، لازم نیست ورز بدهید همین که خوب مخلوط شد کافیست چرا که زمان باز کردن با وردنه خود به خود جا میفتد .

    یک تکه از خمیر (1/7) را برای بند پاپیون ها جدا میکنیم و پودر کاکائو را به آن میافزاییم . روی سطح کار که مقدار خیلی کمی آرد الک کرده ایم خمیر را بدون فشار وردنه به ضخامت نیم سانت باز میکنیم و با چاقو یا کاتر شیرینی پزی برش میزنیم تا مستطیل هایی با ابعاد 6 در 3 سانتیمتر به دست آید . فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا کاملا گرم شود .خمیر قهوه ای را با وردنه به ضخامت نیم سانت باز میکنیم و به شکل نوار های باریکی با طول 5 و پهنای 1.5 سانتیمتر برش میزنیم .

    قسمت میانی مستطیل ها را جمع میکنیم تا کمی چروک بیفتد، سپس نوار قهوه ای را به دور قسمت چروک میبندیم تا شکل پاپیون بگیرد . شیرینی ها را در سینی میچینیم و در طبقه وسط فر قرار میدهیم به مدت 15 دقیقه بپزد تا دورش طلایی شود . سینی را از فرخارج میکنیم و دقایقی بعد شیرینی ها را روی توری منتقل میکنیم تا خنک شوند . شکلات را روی حرارت غیرمستقیم یا بن ماری  آب میکنیم، لبه پاپیون ها را در آن فرو میکنیم و صبر میکنیم تا خشک شوند .

    نکته ها: اگر بیش از اندازه آرد اضافه کنید خمیر هنگام رول کردن و شکل دادن، از هم گسیخته میشود، ترک میخورد و شیرینی خشک و کم کیفیتی خواهید داشت، حالت ایده آل این شیرینی باید به راحتی و بدون صدایی در دهان خرد شود، این حالت تنها زمانی حاصل میشود که برای تهیه خمیر مواد به آرامی مخلوط شوند و آرد بیش از اندازه اضافه نشود .اگر تصمیم بر نگهداری طولانی مدت دارید پس از اینکه شکلات خشک شد در ظرف در بسته در جای خشک، خنک و تاریک (جز یخچال) دست کم تا 2 هفته نگهداری کنید .

    انواع کیک و شیرینی

    زیباکده

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان