خانه
623K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۳۶   ۱۳۹۶/۹/۲۷
    avatar
    یک ستاره ⋆|2247 |1465 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 
    زیباکده
    هلما : 

    دوستان گرامی سلام .

    به یاری سبزتان نیازمندم4

    دوستان من کیک اسفنجی که درست میکنم که بعد خامه کشی کنم اصن طعم خوبی نداره و با اینکه کیک پخته ولی بازم طعم آرد خام میده چرا؟ برای از بین بردن این خامی باید چیکار کرد؟

    زیباکده

    وانیلتون خوب بوده هلما جان؟

    بوی آرد تا بحال نشنیده بودم بوی تخم مرغ یه چیزی !!!!!!

    زیباکده

    حالا باید یا وانیل رو یه مارک دیگه بگیرم یا باید اسانس بگیرم .

    جالبی کار اینجاست که من کیکایی که درست میکنم اصلا بوی تخم مرغ نمیده خدارو شکر .

    به هر حال ممنونم آسمان جان از پاسخگوییت .626

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان