خانه
621K

انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۳۳   ۱۳۹۸/۸/۱۳
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه چیز کیک آسان 

    بیسکوییت ساقه طلایی= ۲۰۰ گرم

    کره ی ذوب شده= ۱۰۰ گرم

    پنیر خامه ای= ۲۰۰ گرم

    خامه صورتی= ۲۰۰ گرم

    شکر= ۱۰۰ گرم

    وانیل= ۱ ق چ

    پودر ژلاتین= ۱ ق غ

    آبِ سرد= ۴ ق غ

    پودر ژله ی البالو یا هرطعم دیگه= ۱ بسته

    آبِ داغ= ۱ لیوان

    آبِ سرد= ۲/۱ لیوان

    نکته: منظور از لیوان،لیوان دسته دار فرانسوی هست،۲۰۰ گرم بیسکوییت ساقه طلایی معادل یک بسته و نصف بیسکوییت میشه،۱۰۰ گرم شکر تقریبا معادل ۲/۱ لیوان شکر میشه،پنیر خامه ای و خامه ۲۰۰ گرمی و کره ی ۱۰۰ گرمی توی همه ی سوپر مارکتا هست،قالبِ کمربندی که من استفاده کردم به شکل قلب هستش
    ابتدا بیسکوییت ها رو توی آسیاب کن یا غذا ساز پودر کرده یا اینکه میتونید با گوشتکوب هم خرد کنید تا کاملا پودر بشه بعد کره ی ذوب شده را روی پودر بیسکوییت ریخته و با قاشق هم میزنیم تا کاملا مخلوط بشه بعد مخلوطِ پودر بیسکوییت و کره را کفِ قالبِ کمربندی میریزیم و با قاشق یا ته لیوان که سطحی کاملا صاف دار فشرده میکنیم و حدود ۲۰ دقیقه قالب را درون فریزر قرار داده بعد یک ق غ پودر ژلاتین رو با ۴ ق غ آبِ سرد مخلوط کرده وقتیکه حالت پفکی پیدا کرد روی حرارت بِن ماری گذاشته تا کاملا ژلاتین حل بشه بعد پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه،خامه(خامه ی پاکت صورتی استفاده کردم)شکر،وانیل و ژلاتین رو با هم مخلوط کرده و با همزن برقی حدود ۳ دقیق هم میزنیم میتونید با همزن دستی حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید بعد درون قالب ریخته قالب رو روی سطح صاف طبق تصویر تکون داده تا به صورت یکدست در تمامِ سطح قالب پخش بشه بعد چیز کیک رو به مدت ۲ ساعت درون یخچال گذاشته سپس نیم ساعت قبل ازینکه چیز کیک رو از یخچال خار کنید یک بسته پودر ژله ی توت فرنگی رو با یک لیوان آبِ داغ و نصف لیوان آب سرد مخلوط کرده و بزارید کنار تا کاملا خنک بشه بعد از دو ساعت که چیز کیک بسته شده از درون یخچال خارج کرده و ژله رو روی چیز کیک ریخته و توی یخچال به مدت ۲ ساعت قرار داده تا کاملا بسته بشه بعد از توی یخچال خارج کرده دور تا دورِ چیز کیک رو با چاقو به آرامی از کناره های قالب جدا کرده تا از قالب جدا بشه بعد قالب رو باز کنید و چیزکیک رو درون ظرف بزارید .
    .
    نکته:برای سرو چیزکیک حتما چیزکیک رو از نیم ساعت تا یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید و بعد بُرش بدید

    انواع کیک و شیرینی

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۱۳/۸/۱۳۹۸   ۱۳:۳۳
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان