خانه
120K

غذاهایی که سریع آماده میشن

  • ۲۰:۲۰   ۱۳۹۳/۹/۲۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28130 |24368 پست
    پیتزا پپرونی

    پیتزا پپرونی



    مرحله1



    ابتدا فر را در دمای 120 درجه روشن کنید تا گرم شود.سپس کف ظرف مخصوص پیتزا را روغن بمالید تا خمیر پیتزا به آن نچسبد. خمیر را داخل ظرف پیتزا پهن می کنیم


    http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 2


    سیر و روغن زیتون و رب را مخلوط کرده و روی خمیر می مالیم.بعد مقداری از پنیر پیتزای رنده شده را روی سس بریزید تا کاملا سطح نان را بپوشاند وسپس سوسیس پپرونی را که خرد کرده روی پنیر پیتزا بچینید بعد زیتون وپنیر پارمسان و بقیه پنیر پیتزا را روی آن بریزید


    http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/pet-border.png);background-position: 0px 30px; background-repeat: repeat-x">مرحله 3


    ظرف را داخل فر قرار دهید و دما رو روی 500 تا 550 درجه تنظیم نمایید. بعد از مدت 8 دقیقه آن را از فر بیرون بیاورید. تا 2 دقیقه قبل برش دادن به مدت 2 دقیقه دوبارخ در فر قرار دهید تا نان پیتزا تردد شود


    مواد لازم



    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری

    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">سیر:1 حبه

    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">روغن زیتون:1 قاشق غذاخوری

    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">سوسیس پپرونی:200گرم

    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">زیتون بدون هسته:به مقدار دلخواه

    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">پنیر پیتزا:100 گرم

    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">پنیر پارمسان 50 گرم

    • http://mavadelazem.com/wp-content/themes/food-recipes-1.1.4_2/images/li-bot-border.jpg) 0px 100% repeat-x">نمک و فلفل

    • خمیر پیتزا

    برای دیدن طرز تهیه خمیر پیتزا اینجا کلیک کنید.


    مراحل تصویری طرز تهیه پیتزا پپرونی


    طرز تهیه پیتزا پپرونی
    ط
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان