خانه
149K

مزه های خوشمزه ، منوی جشن تولد

  • ۰۷:۲۴   ۱۳۹۳/۱۰/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    تخم مرغ شکم پر



    http://www.gourmand.ir/sites/all/themes/gourmand/images/node_top_bg.gif); background-attachment: scroll;background-position: 100% 0%; background-repeat: no-repeat">
    http://www.gourmand.ir/sites/all/themes/gourmand/images/node_bottom_bg.gif) 100% 100% no-repeat scroll transparent">





    زمان آماده سازی: 
     
    کمتر از ۳۰ دقیقه 
    زمان پخت: 
     
    کمتر از ۳۰ دقیقه 
    نوع خوردنی: 
     
    حاضری
    وعده: 
     
    شام 
    منطقه / قومیت: 
     
    غیر ایرانی 
    مناسبت: 
     
    بهار


    گام ۱









    این خوراک معمولا در میهمانی ها سرو می شود. معمولا در بدو ورود به آن زیاد توجه نمی شود ولی در آخر میهمانی، تمام آن خورده می شود. روز دوم نوامبر به National Deviled Egg Day معروف هست که در این روز هم معمولا این خوراک رو درست می کنند. شما می توانید با توجه به ذائقه و سلیقه خود ادویه و مواد آن را تغییر دهید.


    مواد لازم

    تخم مرغ ........................... 12 عدد

    سس مایونز ...................... یک پیمانه

    سس خردل .....................یک قاشق چایخوری

    فلفل قرمز



    گام ۲









    تخم مرغ ها را درون قابلمه بگذارید



    گام ۳









    آنقدری در قابلمه آب بریزید که مانند شکل به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطح تخم مرغ باشد.



    گام ۴









    در قابلمه را بگذارید. زیر اجاق را روشن کنید و بگذارید تا تخم مرغ ها آبپز شوند.



    گام ۵









    بعد از اینکه آبپز شد آب سرد در قابلمه بریزید تا تخم مرغ ها زودتر خنک شوند



    گام ۶









    بعد آنها را پوست بگیرید



    گام ۷









    آن را مانند شکل با چاقوی تیز برش دهید.



    گام ۸









    بدون اینکه به سفیده آسیبی برسانید زرده آن را جدا کنید.



    گام ۹









    به این شکل



    گام ۱۰









    بعد زرده ها را درون ظرف دیگری ریخته



    گام ۱۱









    مایونز را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پوره شود.



    گام ۱۲









    بعد به کمک خامه ریز، زرده را روی سفیده بریزید و در آخر کمی به آن فلفل قرمز بزنید.



    گام ۱۳









    می توانید با کمی جعفری هم آن را تزئین کنید.



    گام ۱۴





    این هم نوع دیگری از تخم مرغ شکم پر که از کالباس برای تزئین استفاده کرده است.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان