خانه
10.6K

بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن

  • ۱۳:۱۱   ۱۳۹۳/۱۱/۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48363 |46689 پست

    کسانی که عاشق خوردن سیب زمینی سرخ کرده هستند، حتما این نوع سیب زمینی را امتحان کنند.




    http://arshnews.ir/skins/default/fa/aaaaaaaaaaa/ch01_062.png) 50% 0%">http://arshnews.ir/images/zoom_in.gif) 50% 0% no-repeat">روش تهیه سیب زمینی سرخ کرده به سبک رستورانی
    http://arshnews.ir/skins/default/fa/aaaaaaaaaaa/ch01_061.png)">


    سیب زمینی هایی که در رستوران ها و فست فود ها سرو می شود، به راحتی می توانید با رعایت نکاتی که ذکر می شود در خانه تهیه کرده و سیب زمینی پفکی و خوشمزه داشته باشید.

     


    ابتدا قابلمه ای آب را می گذاریم تا جوش بیاید. سپس چند عدد سیب زمینی را یک اندازه و مساوی ورقه ورقه کرده و سپس خلال میکنیم بعد از به جوش آمدن آب سیب زمینی هارا داخل قابلمه آب جوش می ریزیم و به مدت پنج دقیقه آب پز می کنیم(نباید خیلی پخته شوند در حدی باید باشد که کمی نرم شود نه اینکه که به آسانی شکسته شود). سپس آبکش کرده و با دستمال آبشان را را به طور کامل می گیریم بعد درون ظرفی ریخته و به مدت دو تا سه ساعت داخل فریزر می گذاریم تا کاملا منجد شوند.


     

    بعد از انجماد، ماهی تابه را روی گاز می گذاریم و درونش روغن می ریزیم تا داغ شود، سیب زمینی هارا در حالی که منجمد هستند داخل روغن داغ شده می ریزیم(باید خلال ها از هم جدا جدا باشد). بعد از اینکه سرخشان کردیم می گذاریم روی یه سبد توری و یا صافی تا روغن سیب زمینی ها کشیده شده و سپس آماده است تا میل کنید.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان