خانه
13.3K

ترفندها و کارها و دوز و کلکها و یه عالمه چیز میزززززز

  • ۱۰:۱۹   ۱۳۹۳/۱۱/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
    📀📀📀📀📀
    دوستان عزيز يه روش براى سرخ كردن بادمجون كه روغن خيلى كمى لازم داره و بادمجوناى خوش رنگ و تردى سرخ ميشه :
    به نسبت بادمجونا سفيده ى تخم مرغ (مثلا يه كيلو بادمجون معمولا يه سفيده بيشتر لازم نداره )
    اول سفيده ى تخم مرغا رو تو يه ظرف كمى ميزنيم تا باز بشه بعد بادمجونا رو كه پوست كنديم و ابش رفته رو برميداريم دستمونو داخل سفيده ميزنيم و مقدار كمى به بادمجونا ميماليم و يكى يكى داخل روغنى كه داغ شده ميندازيم باورتون نميشه چقدر خوشمزه وترد ميشه وبا همون روغنى كه تو تابه ريختين كلى بادمجون ميشه سرخ كرد
    ديگه بادمجونا روغن اضافه نميكشن وخيلى لذيذ ميشن يه بار امتحان كنيد .
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان