خانه
292K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۹:۵۹   ۱۳۹۱/۱۲/۱۱
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     شیرینی اسکار . . . خیلی خوشمزستــــــــــ

    مواد لازم:
    آرد: 2 پیمانه سرخالی
    پودر قند: نصف پیمانه
    تخم مرغ: 2 عدد
    پودر قند: نصف پ (100 گرم)
    روغن مایع یا کره: 1 پیمانه
    وانیل :یک چهارم قاشق چای خوری
    پودر هل: 1 قاشق چایخوری
    پودر قند و هل مخلوط یک دوم پیمانه (تزیین )
    مغز گردو خورد شده ، بادام، پسته یا کنجد جهت تزیین

    طرز تهیه :

    روغن و پودرقند را مخلوط کرده خوب میزنیم 1عدد زرده تخم مرغ را اضافه کرده و میزنیم دوباره زرده بعدی را اضافه میکنیم بعد وانیل و هل و آخرسر آرد الک شده را اضافه نموده خوب ورز میدهیم نا روغن پس دهد
    سفیده ها را خوب زده و از خمیر با دست گلوله کوچکی درست میکنیم و در سفیده ها و مغز گردو میغلطانیم وسط آنرا سوراخ کرده و در سینی فرمیچینیم
    توی فر قرارداده با 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه
    بعد پخت در پودر قند و هل مخلوط کرده میغلطانیم

    میتونین بعد 10 دقیقه پخت بیرون بیارین و مارمالاد بریزین وسطش و 10 دقیقه دیگه بزارین بپزه یا بعد پخت ژله مغزی بریزین وسطش

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

     شیرینی نارگیلی ( هر 2 مدل )

    شیرینی نارگیلی پفکی (خشک و ترد میشه )

    مواد لازم:
    3عدد سفیده تخم مرغ
    پودر قند 250 گرم
    پودر نارگیل 150 گرم

    طرز تهیه:
    مقدار كمی پودر پسته برای تزئین
    سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود و سپس ظرفی پر آب روی حرارت قرار داده تا بجوشد و ظرف سفیده ها را روی بخار آب قرار داده و پودر قند اضافه کرده و هم میزنیم روی بخار اب و حرات 3تا 4 دقیقه به هم زدن ادامه می دهیم تا مخلوط غلیظ و براق شود.
    سپس از روی بخار اب برداشته و پودر نارگیل را افزوده و خوب مخلوط می كنیم تا مایه نسبتاً سفتی به دست آید. توی قیف یا کیسه نایلونی ریخته و گوشه کیسه سوراخ کرده و گلوله ها را بر روی یك سینی فر كه از قبل چرب كرده ایم قرار می دهیم و با پودر پسته تزئین می كنیم.
    سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه یا تا زمانی كه شیرینی ها طلایی شوند در فر می گذاریم سپس شیرینی ها را از فر خارج كرده و پس از سرد شدن از سینی جدا می كنیم .

    شیرینی نارگیلی به سبک قنادی و ملایم

    مواد لازم:

    پودر قند ۲۵۰ گرم
    پودر نارگیل پُرچرب ۱۲۵ گرم
    روغن مایع ۷۵ گرم
    سفیده تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

    طرز تهیه:
    همه مواد را باهم داخل قابلمه نچسب ریخته روی حرارت بسیار کم قرار داده ومرتب هم میزنیم با قاشق چوبی تا زمانی که فقط گرم شود ( اصلا داغ نشود)
    سپس از روی حرارت برداشته و میگزاریم سرد شود
    داخل یخچال میگذاریم به مدت 1 روز
    سپس مقداری از مواد را برمیداریم ( کم کم مواد را از یخچال در می اوریم که مواد در محیط شل نشود)
    با دست گلوله های کوچک درست کرده ( یا با خامه پاش ) و با خلال پسته تزیین میکنیم
    در فر قرار ( 170 درجه ) داده تا زمانی که روی شیرینی طلایی رنگ شود ( سریع پخته میشود )

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان