خانه
292K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۶:۲۱   ۱۳۹۱/۱۲/۱۲
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست

    شیرینی کشمشی

    مواد لازم
     آرد: 150 گرم
     روغن جامد: 100 گرم
    کشمش: 80 گرم
     تخم مرغ: 2 عدد
     پودر شکر: 150 گرم
     وانیل: 2/1 قاشق چایخوری
     
    طرز تهیه
     
    مرحله 1 - کره، وانیل و پودر قند را به کمک همزن با یکدیگر خوب زده تا سبک شود، سپس تخم مرغ ها رادانه دانه افزوده و هم بزنید.
     
    مرحله 2 - آرد الک شده را به مخلوط اضافه کرده و با قاشق هم بزنید. کشمش ها را که شسته و خشک شده در کمی آرد غلطانده، آرد اضافی آنرا گرفته و به مخلوط افزوده و هم بزنید.
     
    مرحله 3 - مواد را به کمک قیف با ماسوره ساده روی سینی فر که کاغذ انداخته اید با فاصله قرار داده و در فر 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا زمانیکه دور شیرینی طلائی شود.
     

    نکات
     
    خمیر این شیرینی را نباید خیلی هم زد تا کیفیت خودش را از دست ندهد.
     
    اگر مایل هستید شیرینی شما نرم تر باشد بایستی مقدار آرد را تا 180 گرم بیشتر کنید.
     
    اگر مایل هستید شیرینی شما بیسکوئیتی و خشک تر باشد بایستی مقدار روغن را تا 150 گرم افزایش دهید.
     
    شیرینی کشمشی نیز از نمونه شیرینی های خوشمزه می باشد. در صورتیکه آرد شیرینی را زیادتر کنید، شیرینی نرم تر و اگر مقدار کره را بشتر کنید، بیسکوئیتی و خشک تر خواهد شد.
     

     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان