خانه
293K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۱:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19791 |39377 پست

    شیرینی برنجی نوروزی

    آرد برنج مرغوب500گرم

    روغن جامد 225گرم

    هل نصف قاشق مرباخوری

    تخم مرغ 1عدد کامل ویک زرده

    برای شهد :200گرم قند نصف لیوان آب ونصف لیوان گلاب رو قاطی کنید وبزارید بجوشه تا غلیظبشه وبقدر نصف لیوان توی قابلمه شهد بمونه وبعد بزارید تا خنک بشه.

    اول روغن رو بادست حدود10دقیقه ورز بدید تا سفید وپف کرده بشه بعد تخم مرغ اول رو اضافه کنید وبا دست بخورد روغن بدید وقتی دیگه اثری از تخم مرغ نموند زرده رو اضافه کنید وبازم با دست هم بزنید حالا هل رو اضافه کنید وآرد رو کم کم به روغن اضافه کنید ودر آخر هم شهد آماده خنک رو بهش اضافه کنید همه اینکارها رو با دست انجام بدید.یه خمیر شل بدست میاد نگران نباشید بریزیدش تو کیسه فریزر وبزارید حدود24 تا 48ساعت استراحت کنه بعد از این زمان خمیر خودش سفت میشه وانسجام پیدا میکنه .فر رو روی 130درجه گرم کنید وشیرینیها رو به اندازه گردو جدا کنید وروشون رو مهر بزنید اگر هم دوست داشتید مثل من بوسیله قاشق چایخوریطرح بزنید خرفه بپاشید وداخل فر بمدت 30دقیقه در طبقه وسط بپزید .

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان