خانه
292K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۱:۱۹   ۱۳۹۵/۱۱/۲۵
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48325 |46689 پست
    زیباکده
    ساناز افشار : 
     طرز تهیه شیرینی برنجی مخصوص عید:
     آرد برنج، پودر قند، هل و سياه دانه از مواد اصلي اين شيريني خوشمزه هستند. مواد لازم:  آرد برنج نرم نيم كيلو / گلاب يك سوم پيمانه/  پودر قند نرم صدو هفتاد و پنج گرم /  تخم‌مرغ ‌يك عدد /  روغن جامد دویست و پنجاه گرم /  هل كوبيده كمي /  سياه دانه كمي / طرز تهيه: • پودر قند، روغن جامد و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط كرده، و با استفاده از همزن آنقدر هم بزنيد تا كاملا نرم شود. • سفيده تخم‌مرغ را با همزن خوب هم زنيد طوري كه سفت و سفيد شود و از ظرف نريزد. • سپس آن را به مخلوط زرده و پودر قند و روغن افزوده، گلاب را نيز اضافه كنيد. • پس از اينكه مواد فوق را كاملا با هم مخلوط كرديد، آرد برنج را به آن اضافه كنيد. • روي خمير را با كيسه فريزر بپوشانيد و بگذاريد تا دو ساعت بماند. • يك ورق كاغذ روغني را روي سطح صافي قرار داده، خمير را روي آن بگذاريد. • يك عدد كاغذ روغني را نيز بر روي خمير قرار داده، و خمير زير آن را با وردنه به قطر نيم سانتي‌متر باز كنيد. • سپس خمير را به اشكال مورد نظر قالب زنيد. • اگر مايل باشيد با دست و بدون قالب به خمير شكل دهيد، خمير را به صورت گلوله‌هاي كوچكي درآورده و در دست كمي پهن كنيد و با وسيله‌اي استوانه‌اي روي آن نقش بياندازيد. • يك برگ كاغذ روغني در سيني فر قرار داده، سپس شيريني‌ها را درون آن بچينيد. • روي شيريني‌ها مقداري پودر پسته و سياه دانه بريزيد. • شيريني‌ها را روي دماي صدو پنجاه درجه سانتي‌گراد به مدت پانزده الی بیست دقيقه حرارت دهيد

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز
    زیباکده

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان