خانه
290K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۲۰:۲۸   ۱۳۹۸/۱۲/۱۱
    avatar
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شیرینی عید خانگی

    طرز تهیه شیرینی اتریشی

      مواد اولیه :

    مارگارین نرم شده با دمای آشپزخانه 200 گرم
    پودر قند 80 گرم
    اسانس وانیل (مایع) 3 قاشق چایخوری
    زرده تخم‌مرغ 4 عدد
    آرد 250 گرم
    شکلات تخته‌ای آب شده 50 گرم
    پودر نارگیل برای تزیین 50 گرم

     

     

    طرز تهیه شیرینی اتریشی  :
    کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. فر را نیز با حرارت 135 درجه سانتیگراد (درجه کم) روشن کنید تا گرم شود.

    مارگارین نرم شده و پودر قند را با هم بزنید تا مانند کرم شود. در ظرفی جداگانه اسانس مایع وانیل را به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزایید و مخلوط کنید.

    سپس این مخلوط را به مایه قبلی اضافه کنید و آن را کاملاً هم بزنید تا مخلوط به دست آمده، یکدست شود.

    آرد را کم‌کم روی این مایه الک کنید و آن را مرتب مخلوط کنید تا به سرعت به خورد خمیر برود. در این مرحله باید خمیر نرم و یکدستی به دست آید.
    خمیر آماده شده را در قیفی که ماسوره کنگره‌دار یک سانتیمتری دارد، بریزید و به کمک این قیف و ماسوره خمیر را به صورت انگشت‌های 6 سانتیمتری (میله های 6 سانتیمتری) و با فاصله روی سینی آماده شده شکل دهید.

    شیرینی‌ها را 20 دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید تا زیر آنها کمی تغییر رنگ دهد.

    بعد از پخت شیرینی‌ها، اجازه دهید شیرینی ها کاملاً خنک شوند. سپس آنها را با شکلات آب شده به روش بن ماری و پودر نارگیل تزیین کنید.

    این شیرینی را می توانید به فرم گرد هم درست کنید.

     

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان