خانه
291K

شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا

  • ۱۸:۵۰   ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
    avatar
    کاربر جديد|12 |139 پست

    شیرینی مخصوص عید نوروز

    طرز تهیه شیرینی بهشتی

    مواد لازم

    ۱۰۰ گرم پودر قند

    ۱۰۰ گرم روغن جامد

    ۲۰۰ گرم آرد سفید

    ۱/۴ قاشق چایخوری وانیل

    پودر پسته

    ۲۵ تا ۳۰ گرم روغن مایع

    سیاه دانه

    طرز تهیه :

    ابتدا پودر قند و روغن جامد رو با هم مخلوط کنید و با همزن هم بزنید تا کاملاً سفید بشه. بعد وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
    آرد رو اول ۳ مرتبه خوبه خوب الک کنید و بعد کم کم به مواد اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید. وقتی کاملا مخلوط شد روغن مایع را اضافه کنید و باز هم با دست مخلوط کنید. این خمیر باید طوری نرم باشه که بتونید با قیف شکوفه بزنید.

    اگر سفت بود میتونید کمی روغن مایع اضافه کنید. تو این قسمت خمیر رو میتونید چند قسمت کنید و با زعفران یا پودر کاکائو یا رنگهای خوراکی مخلوط کنید تا شیرینیهای رنگی داشته باشید..کف سینی فر کاغذ روغنی پهن میکنیم (کاغذ و چرب نمیکنیم) و از خمیرها با قیف در سینی شکوفه میزنیم مقداری پودر پسته یا سیاهدونه روی هر کدام از شکوفه ها میریزیم.

    سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار میدیم.
    بعد از پختن شیرینها اجازه میدیم کاملا خنک بشن، حتی بهتره با ظرف فر شیرینیها رو در یخچال قرار بدیم تا خوب سرد بشن

     

    شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا شیرینی های خوشمزه عید نوروز | شیرینی خانگی مخصوص عید با ماندگاری بالا
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان