خانه
98.2K

انواع خورشت

  • ۱۵:۴۶   ۱۳۹۴/۴/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    خورش بادمجان

    گوشت رو با پياز خرد كرده ، تفت دادم ، يك تكه زنجبيل تازه هم انداختم تا گوشت خوش عطر بشه ، بعد از پخت گوشت زنجبيل رو در ميارم....
    از نمك ، فلفل ، زردچوبه و زعفران به عنوان ادويه استفاده مي كنم ...
    رب گوجه نمي زنم ، كلا من زياد با رب ميونه ندارم ....
    براي چاشني هم از آبغوره و خود غوره استفاده مي كنم ...موقعي كه بادمجون هارو كنار گوشت مي چينم ، يه كمي پياز داغ آماده شده ، چاشني ها و زعفران رو اضافه مي كنم تا خورش جا بيفته

    انواع خورشت
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان