خانه
98.1K

انواع خورشت

  • ۱۶:۴۳   ۱۳۹۴/۴/۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    خورش باميه

    گوشت خورشي : نيم كيلو

    باميه : دو پيمانه ، شما مقدارشو مي تونين كم و زياد كنين 

    پياز بزرگ : ١ عدد

    نمك ، فلفل ، زردچوبه ، رب و آبغوره 

    زنجبيل تازه و پوست كنده : يك تكه دو سانتي 

    سيب زميني بزرگ : ٢ عدد

    گوشت رو به همراه پياز تفت دادم ، زنجبيل، فلفل و رب رو اضافه كردم و به تفت دادن ادامه دادم ، بعد زردچوبه رو ريختم و آب جوش اضافه كردم تا گوشت بپزه ...

    حدود ٢٠ دقيقه تا نيم ساعت آخر پخت ، آبغوره و باميه ها رو اضافه كردم و صبر كردم تا خورش كاملا بپزه و جا بيفته ....در انتها زنجبيل رو از خورش خارج كنين ، استفاده از زنجبيل مخصوص اين غذا نيست ، من معمولا براي پخت گوشت قرمز يا مرغ از زنجبيل تازه استفاده مي كنم كه عطر خيلي خوبي به غذا ميده ، اگه كنارش سير هم اضافه كنين كه عالي ميشه .....

    سيب زميني هارو جداگانه سرخ كردم و موقع سرو روي خورش ريختم

    انواع خورشت

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان