خانه
98.6K

انواع خورشت

  • ۱۰:۵۵   ۱۳۹۴/۵/۱۳
    avatar
    کاربر فعال|436 |333 پست

    مرغ ترش روش مازندرانی

    مواد لازم: ۱ عدد مرغ، ۱ عدد پیاز درشت، ۵ حبه سیر، ۲ کیلو سبزیجات (جعفری، گشنیز، تره، شنبلیله)، نیم کیلو نعنا، اوجی، و سرسم و سبزی بومی انارژه در صورت تمایل (عزیزانی که دسترسی به سبزیهای محلی شمالی ندارند،تنها از نعنا استفاده کنند)، ۲۵۰ گرم گردوی چرخ شده، ۲ قاشق رب آب نارنج ( برای این روش ۵ لیتر آب نارنج را به مدت طولانی می جوشانند،که تنها یک لیتر از آن باقی می ماند. ) یا می توانید ۱ پیمانه تمبر هندی را بخیسانید و از صافی عبور دهید. رب انار جایگزین مناسبی نیست چون این غذا باید حتماً ترش باشد، نه ملس. در صورت نیاز آب نارنج تازه یا آب لیمو را می توانید استفاده کنید)، روغن، نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه به مقدار لازم

    طرز تهیه:
    پیاز و سیر را خرد و کمی سرخ می کنیم، سبزیجات را در چرخ گوشت چرخ کرده، کمی با پیاز تفت می دهیم، گردو چرخ شده را هم اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، نمک و ادویه جات را اضافه کرده، مرغ سرخ شده را در آن قرار می دهیم و ۳ لیوان آب اضافه می کنیم تا برای ۲ساعت بجوشد،ومرغ بپزد. رب آب نارنج یا تمبر هندی را اضافه می کنیم تا برای ۱ ساعت دیگر روی حرارت کم بماند و خورش جا بیفتد. غلظت این خورش همانند فسنجان باید باشد.

    نکته: عزیزانی که به سبزیجات تازه دسترسی ندارند ۱پیمانه سبزی خشک مخصوص قورمه سبزی را با ۱پیمانه مخلوط جعفری، گشنیز، و نعنا خشک کمی در پیاز و سیر سرخ شده تفت داده و سپس پودر گردو را اضافه کرده و با یک و نیم لیتر آب سرد آن را در مخلوط کن به صورت پوره در آورند و به مرغ اضافه کنند.در ضمن تخم مرغ  را در آخر که خورشت تقریبا جا افتاده است در کاسه ای  می شکنیم بعد با چنگال مخلوط کرده و چند قطره آب سرد هم در تخم مرغ می ریزیم که بافتهایش از هم جدا شود بعد تخم مرغ زده شده را در خورشت طوری می ریزیم که در یک جا جمع نشود. بعد درش را گذاشته  دیگر هم نمی زنیم تا خودش را بگیرد . خورشت آماده است.نوش جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان