خانه
98.6K

انواع خورشت

  • ۱۱:۴۶   ۱۳۹۴/۹/۱۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست

    خورش تُرشه سماق

     خورش تُرشه سماق

    مواد لازم:

    لوبیا قرمز ۸۵ گرم

    نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم

    مرغ (۸ تکه خردشده) ۱ عدد

    روغن مایع به مقدار لازم

    پیاز (نگینی خردشده) ۱ عدد

    سماق (پودر‌شده) ۳ قاشق سوپ‌خوری

    زردچوبه (پودر‌شده) ۱ قاشق چای‌خوری

    پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری

    استاک مرغ ۵۰۰ میلی‌لیتر

    سبزی (پاک و خردشده) ۴۵۰ گرم

    آب‌غوره ۱۶۰ میلی‌لیتر

    غوره ۴۰ گرم

    طرز تهیه:

    ۱. در زمان مصرف، آب روی لوبیای خیسانده شده را خالی کنید و در قابلمه ای حاوی مقداری آب، لوبیا قرمز را بریزید و به مدت ۳ ساعت، روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. در اواسط پخت، کمی نمک در قابلمه بریزید سپس آن را آبکش کنید؛

    ۲. تکه های مرغ را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. در قابلمهای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، پیاز را تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و طلایی رنگ شود. تکه های مرغ را به همراه یک قاشق سوپخوری از سماق، نیمی از زردچوبه، پودر سیر، مقداری نمک و فلفل به قابلمه بیافزایید و تفت دهید. استاک را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید، درِ قابلمه را بگذارید تا مرغ، به مدت ۴۵ دقیقه بپزد؛

    ۳. در این فاصله، در تابه ای جداگانه حاوی مقداری روغن داغ، روی حرارت ملایم، سبزی را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید سپس یک قاشق سوپخوری از سماق و بقیه زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید. در ۳۰ دقیقه آخر پختِ مرغ، سبزی را به همراه آبغوره، غوره، لوبیا قرمز و بقیه سماق به آن اضافه کنید و بگذارید خورش کاملاً جا بیافتد. پس از این مدت، خورش تُرشه سماق را در ظرف مورد نظر بریزید و به همراه چلو سرو کنید.

    نکته:

    سبزی شامل جعفری و گشنیز (جمعاً ۱۵۰ گرم)، اسفناج و تره (جمعاً ۲۵۰ گرم) و شنبلیله (۵۰ گرم) است.

    جایگزین:

    در صورت عدم دسترسی به استاک مرغ، می‌توانید از همان مقدار آب، به‌همراه یک دوم قرص عصاره مرغ استفاده کنید.

    فکر بکر:

    در صورت دسترسی، می‌توانید مقداری خالواش و چوچاق به مخلوط سبزی اضافه کنید.

    در صورت عدم دسترسی به غوره، می‌توان آن را از دستور حذف کرد اما در این صورت، مقدار ترشی خورش کم‌تر خواهد بود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان