خانه
98.6K

انواع خورشت

  • ۱۴:۵۹   ۱۳۹۵/۳/۱۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست
    مواد لازم برای تهیه خورش کنگر

    کنگر خرد شده و تفت داده شده : 250 گرم
    نعناع و جعفری : 200 گرم
    سبزی قورمه سبزی : 200 گرم
    گوشت : 250 گرم
    پیاز خرد شده : 2 عدد متوسط
    پیاز : 1 عدد متوسط خام
    نمک و ادویه : به مقدرا دلخواه
    رب نارنج : دو قاشق غذاخوری



    طرز تهیه خورش کنگر

    کنگرهای پاک شده و خرد شده را درون روغن کمی تفت دهید تا سبک شوند. دقت کنید قطعات خرد شده کنگر باید نسبت به کرفس کمی بزرگتر باشند.
    سپس پیاز خرد شده را تفت دهید و کمی نمک و ادویه را اضافه کنید.
    گوشت را کمی درون مخلوط پیاز و ادویه تفت دهید تا رنگش کمی تغییر کند.
    سبزی ها را باید مخلوط و از قبل سرخ کرده باشید.
    سبزی ها و کنگرهای سرخ شده را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدهید.
    درون قابلمه مقداری آب بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا گوشت و کنگرها کاملا بپزد.
    بعد از حدود 1 ساعت یک عدد پیاز خانم را به صورت درسته درون قابلمه بیاندازید تا کاملا بپزد.
    بعد از پختن پیاز، آن را خارج کرده و کامل میکس کنید و پیاز میکس شده را دوباره به درون قابلمه برگردانید . با این کار خورش شما غلیظ و خوش طعم خواهد بود.
    بعد از این که خورش شما کاملا پخت رب نارنج را اضافه کرده و طعم خورش تان را بچشید.
    اگر می خواهید خورش تان روغن بیشتری بیاندازد حدود نیم ساعت قبل از خاموش کردن اجاق گاز، دو تا سه قالب کوچک یخ داخل خورش بیاندازید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان