خانه
98.6K

انواع خورشت

  • ۱۱:۴۶   ۱۳۹۵/۴/۱۴
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    خورشت تره (غذای سنتی کردستان )

    واد لازم برای تهیه خورش تره غذای سنتی کردستان:


    گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم


    تره خرد شده: یک کیلوگرم


    پیاز متوسط: یک عدد


    رب گوجه فرنگی: یک قاشق چای خوری


    زرشک: نیم پیمانه


    روغن مایع: به مقدار لازم


    ادویه (زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پودر لیمو): به میزان لازم

    طرز تهیه خورش تره غذای سنتی کردستان:

    -پیاز را پوست کنید، بشویید و ریز خرد کنید

    -تره ها را از قبل بشویید و خرد کنید.


    -پیاز را داخل قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.


    -گوشت را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن، حرارت را کم کنید.


    -سپس ادویه را اضافه کنید و کمی تفت دهید. تره را اضافه کنید و بگذارید تا آب آن کمی تبخیر شود رب را بعد از ادویه به مواد بیفزایید و کمی سرخ کنید.


    -بعد از آن کمتر از یک پیمانه آب گرم به مواد اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش کاملاً جا بیفتد.


    -در انتها زمانی که شعله گاز را خاموش کردید، زرشک را اضافه کنید و ۵دقیقه اجازه دهید تا خورش جا بیفتد. با کمی سیب زمینی سرخ شده روی آن را تزئین کنید.

    انواع خورشت
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان