خانه
98.6K

انواع خورشت

  • ۱۷:۵۰   ۱۳۹۵/۴/۲۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    خورش آلو اسفناج

    مواد لازم :

    گوشت خورشتى ( گوسفند يا گوساله).      ٤٠٠ گرم 

    اسفناج خرد شده.        ٧٥٠ گرم 

    آلو برقانى.         ١٠ تا ١٥ عدد

    پياز.           ١ عدد 

    رب نارنج و يا رب انار ترش.        ١ ق غ 

    نمك فلفل و ادويه.     به ميزان لازم 

    ابليمو.     ٢ ق غ 

    @ashpazima

    طرز تهيه : 

    پياز را رنده كنيد و كمى تفت دهيد گوشت را اضافه كرده وهمراه با پياز خوب تفت دهيد تا آب آن كشيده شود . ادويه ها را اضافه كرده آب اضافه كنيد تا بپزد . 

    نكته مهم در تهيه خورشهاى ايرانى اين است كه از ابتدا آب زيادى نريزيد در حين پخت ميتوانيد مقدار آب لازم را اضافه كنيد تا خورش بهتر جابيفتد .

    آلو ها شسته و خيس كنيد گوشت كه نيم پز شد آلو را اضافه كنيد . 

    اسفناجها را بعد از خرد كردن جداگانه كمى تفت دهيد و يك ساعت پايانى پخت به خورش اضافه كنيد رب نارنج و نمك را هم به خورش اضافه كنيد و در انتها آبليمو را بريزيد . اين خورش مانند بيشتر خورشهاى ايرانى با پلو زعفرانى سرو ميشود.

    انواع خورشت

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان