خانه
98.2K

انواع خورشت

  • ۱۲:۲۹   ۱۳۹۵/۵/۱۰
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست

    خورش قیمه ی مشهدی

    مواد لازم:

    گوشت خورشتی:400 تا 500 گرم

    لپه:یک لیوان یعنی تقریبا 225 تا 250 گرم

    روغن مایع سرخ کردنی :نصف پیمانه

    پیاز خلال شده :250 تا 300 گرم

    لیمو عمانی :5 عدد

    زرد چوبه :یک قاشق چایخوری

    فلفل سیاه سایید شده:یک قاشق مربا خوری

    رب گوجه فرنگی : دو ونیم قاشق غذا خوری

    محلول زعفران :نصف پیمانه

    پودرجوز هندی:یک قاشق چایخوری

    زنجفیل:نصف قاشق چایخوری

    هل سبز ساییده شده:نصف قاشق چایخوری

    دارچین :یک قاشق چایخوری

    گلاب :یک چهارم پیمانه

    طرز تهیه :

    ابتدا پیاز ها را با روغن سرخ می کنیم وقتی پیاز ها تقریبا طلایی شد ، گوشت های خرد شده را نیز به آن اضافه کرده وسرخ می کنیم سپس تمام ادویه جات را غیر از هل ومحلول زعفران وگلاب ،اضافه کرده وبا مواد سرخ می کنیم سپس رب را نیز به مواد اضافه کرده وسرخ می کنیم لپه هایی که از قبل پخته ایم را به مواد اضافه کرده سپس روی مواد به اندازه ای که آب روی مواد را بگیرد ،آب می ریزیم وروی شعله پخش کن می گذاریم تا دو سه ساعتی قیمه با حرارت خیلی ملایم بپزد وبه اصطلاح جا بیفتد و بالاخره مغز لیموعمانی ( پودر لیمو)را به خورشت اضافه می کنیم .قبل از سروکردن قیمه درصورت تمایل گلاب و مقداری نمک را نیز به مواد اضافه می کنیم .روی قیمه را با خلال سیب زمینی تزیین می کنیم.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان