خانه
10K

پاناکوتاهارو ببین !!!

  • ۱۲:۲۰   ۱۳۹۵/۴/۲۲
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    پاناکوتای اکسپرسو

    ● مواد لازم:
    ▪️ قهوه تلخ: ۲۰۰میلی لیتر
    ▪️ پودر ژلاتین: ۱۱گرم
    ▪️ خامه غلیظ: ۳۵۰میلی لیتر
    ▪️ شیر: ۱۵۰میلی لیتر
    ▪️ خاک قند: ۵۰گرم
    ▪️ وانیل: کمی
    ▪️ قهوه برای تزئین
     
    مواد لازم برای شربت قهوه:
    ▪️ قهوه اکسپرسو: ۱۵۰میلی لیتر
    ▪️ خاک قند: ۵۵گرم
    طرز تهیه:
    قهوه در حال جوش را با پودر ژلاتین مخلوط کنید تا حل شود. خامه، شیر، خاک قند و وانیل را باهم مخلوط کنید به آرامی حرارت دهید، تا به جوش بیاید، از روی حرارت بردارید به مخلوط قهوه اضافه کنید، هم بزنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
    مخلوط را در ۴ظرف یک نفره بریزید و به مدت ۶ساعت در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
    نیم ساعت قبل از سرو شربت را تهیه کنید.
    برای تهیه شربت قهوه اکسپرسو و خاک قند را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید بماند تا غلیظ شود.
    برای جداکردن پاناکوتا، با استفاده از چاقو کناره پاناکوتا را از ظرف جدا کنید و برای ۲ثانیه در ظرفی حاوی آب جوش قرار دهید و ظرف را برگردانید.
    روی پاناکوتا شربت بریزید و با دانه های قهوه تزئین کنید.

    پاناکوتاهارو ببین !!!
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان